Τελευταίες Ειδήσεις

Το Νοσοκομείο Τρικάλων μετατρέπεται μόνο σε Νοσοκομείο Covid



Πριν λίγο καιρό αρχές φθινοπώρου γράψαμε ότι το νοσοκομείο είναι απροετοίμαστο για τον Covid…


-Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας


– Σε ότι έχει σχέση με την προμήθεια αντιδραστηρίων για να υπάρχει μεγαλύτερη και πιο γρήγορη δυνατότητα για test


– Σε ότι έχει σχέση με επάρκεια υλικών,


– Σε ότι έχει σχέση με προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, βοηθητικό, υγειονομικό, τεχνικό, καθαριότητας, φύλαξης, καλείται το ήδη υπάρχον προσωπικό, αφού δεν έγινε καμία πρόσληψη, ούτε φαίνεται στον ορίζοντα ένα προσωπικό με χρόνια υπηρεσίας στην πλάτη, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που συνεχώς αυξάνονται και που πρέπει συν των άλλων να εργάζεται με παροπλισμένους συναδέλφους λόγω καραντίνας, με ότι αυτό συνεπάγεται.


Το νοσοκομείο μετατρέπεται πλέον μόνο σε νοσοκομείο Covid, προβληματίζοντας για το μέλλον των άλλων ασθενών, ενώ θα μπορούσε να έχει αξιοποιηθεί (υπάρχουν πολλές φωνές που το λένε) και το παλιό νοσοκομείο προκειμένου να χρησιμεύσει στην διαχείριση των κρουσμάτων, συνεχίζοντας τις εργασίες που απέμειναν (ο νους τους όμως ήταν σε προανακριτικές) αποφεύγοντας την συνεχή μετακίνηση των κλινικών χωρίς σχέδιο, αλλά με συνεχείς αποφάσεις που κάθε μέρα αλλάζουν δημιουργώντας σύγχυση στην λειτουργία του νοσοκομείου.


Πέρασαν 6 μήνες και μόνο κουβέντα για τον Covid δεν γινόταν απ’ ότι φαίνεται!! Η υγεία δεν «πιέζεται» όπως λένε τα κυβερνητικά στελέχη …η υγεία «νοσεί» …με μόνη διαφορά ότι το φάρμακο εδώ το γνωρίζουν καλά … αλλά δεν είναι πρόθυμοι να το χορηγήσουν, γιατί απλά δεν θέλουν μετά τον Covid να υπάρχει ένα ενισχυμένο ΔΗΜΟΣΙΟ Σύστημα Υγείας… Οι εργαζόμενοι είναι ΕΚΕΙ..!!! ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ όμως όσοι έχουν το τιμόνι της διαχείρισης…


 


ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.