Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος η Τρικαλινή Κορίνα Λιούτα
Με αίσθημα ευθύνης και μεγάλης τιμής προς το πρόσωπο της,η κα. Κορίνα Λιούτα αποδέχτηκε την δύσκολη και τιμητική πρόταση να αναλάβει την άμισθη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σικιαρίδειου Ιδρύματος στο Μαρούσι. http://sikiarideio.gr


Το Σικιαρίδειο Ιδρυμα αποτελεί ένα κληροδότημα – εκπαιδευτικό ίδρυμα ως κέντρο κατάρτισης νέων από 14 ετών και άνω, με νοητική υστέρηση και που τα τελευταία χρόνια είχε και έχει ακόμα πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα .


Σε μια δύσκολη εποχή και λόγω covid, αναλαμβάνω την ευθύνη για την εξυγίανση και αναβάθμιση της λειτουργίας του, προκειμένου να αποτελέσει έναν πνεύμονα – πρότυπο για τις ανάγκες των εφήβων ΑμεΑ που έχουν ανάγκη επαγγελματικής κατάρτισης, αλλά και της ηθικής στήριξης των οικογενειών τους.


Η κα. Λιούτα ευχαρίστησε την κα Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, για την επιλογή και την τιμητική της πρόταση, καθώς και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Θεόδωρο Αμπατζόγλου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε απόλυτα σύμφωνος κι αλληλέγγυος δηλώνοντας την στήριξη του στην επιλογή αυτή, αλλά και την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής να στηρίξει την λειτουργία του Ιδρύματος .Δεσμεύομαι να κάνω πράξη όλα όσα πρεσβεύω εθελοντικά και κοινωνικά τόσα χρόνια στο χώρο της υγείας και των ΑμεΑ και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης σε ένα ευαίσθητο και πολυσύνθετο εγχείρημα, προκειμένου να προσφέρω χαρά, στήριξη και δημιουργικό έργο σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους .


Η προσβασιμότητα την οποία υπηρετεί ως Πρόεδρος της Επιτροπής Προσβάσιμου Τουρισμού και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προσβασιμότητας εκ μέρους του Υπουργείου Τουρισμού, αποτελεί μια κορυφαία προτεραιότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης την οποία υπηρετεί με πίστη, πιστεύοντας ότι το αντάμωμα στον πολιτισμό της διαφορετικότητας μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της εικόνας του ανθρωπισμού της Χώρας μας σε μια εποχή αξιακής και ηθικής κρίσης .


Έτσι η Κορίνα Λιούτα πλέον είναι η νέα Πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.