Τελευταίες Ειδήσεις

Αναβολή Κατηχητικών, Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής, Συνάξεων στην ενορία της Διάβας 

 

Λόγω των νέων μέτρων και υγειονομικών συνθηκών, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς τους αδελφούς μας, στην ενορία του Αγίου Δημητρίου Διάβας αναβάλλεται η λειτουργία των Κατηχητικών, του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, του Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής και των Συνάξεων ανδρών - γυναικών. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τη λειτουργία τους.

Σχετικά με τη Θεία Λειτουργία, άλλα Μυστήρια και Ιερές Ακολουθίες, ο αριθμός των πιστών μέσα στον ναό ορίζεται στα 9 άτομα, εκτός από όσους διακονούν μέσα στον ναό. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Όποιος επιθυμεί μπορεί να βρίσκεται στο προαύλιο του ναού, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα (αριθμός ατόμων, χρήση μάσκας, αποστάσεις κ.λ.π.). Όποιος θέλει να κοινωνήσει Σώμα και Αίμα Χριστού, μπορεί να κοινωνήσει ελεύθερα, αρκεί να περιμένει στον προαύλιο χώρο του ναού και να προσέλθει έγκαιρα στον ναό, τηρουμένου του αριθμού των 9 ατόμων.

Κάθε Παρασκευή στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό τελείται Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο για την κατάπαυση της πανδημίας.

Προς υπενθύμιση όλων, δημοσιοποιούμε και πάλι το πρόγραμμα των Μυστηρίων και Ιερών Ακολουθιών κατά τον μήνα Νοέμβριο.

 

 

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.