Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεκινούν από σήμερα οι φθινοπωρινές εκπτώσεις



Με συγκρατημένες προσδοκίες, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την επιβίωση της αγοράς, ο εμπορικός κόσμος των Τρικάλων προχωρά σε 10ήμερο φθινοπωρινών εκπτώσεων δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν έξυπνες και φθηνές αγορές.


Οι συγκεκριμένες ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες γίνονται κάθε Μάιο και Νοέμβριο θεσμοθετήθηκαν το 2013 ως μια κίνηση για την αναθέρμανση της αγοράς. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο εμπορικός κόσμος, το μόνο «επίτευγμά» τους ήταν η απαξίωση του θεσμού των τακτικών εκπτώσεων. Συνολικά διαρκούν 30 ημέρες, αλλά δόθηκε στους εμπορικούς συλλόγους η δυνατότητα να αποφασίσουν οι ίδιοι, μετά από σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, για το πώς θα κατανείμουν τη διάρκειά τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας και Τρικάλων , όπως και οι υπόλοιποι της Θεσσαλίας, προτίμησαν να κρατήσουν τα 10ήμερα των δύο ενδιάμεσων εκπτώσεων και να ενισχύσουν τη διάρκεια των δύο τακτικών εκπτώσεων (θερινών και χειμερινών) με 5 επιπλέον ημέρες. Κανονικά το δεκαήμερο των εκπτώσεων θα ξεκινούσε από χθές  Κυριακή με τα καταστήματα να είναι ανοικτά, αλλά λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού όλα τα εμπορικά της χώρας θα κλειστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.