Τελευταίες Ειδήσεις

...Έρημοι δρόμοι…Καλαμπάκα πόλη φάντασμα τη νύχτα



Με τους στίχους του γνωστού τραγουδιού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου…Έρημοι δρόμοι, που πήγαν όλοι;…μπορεί κανείς να παρομοιάσει αυτό που συμβαίνει κάθε βράδυ στην Καλαμπάκα.

Από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, οπότε τέθηκαν σε εφαρμογή τα νέα μέτρα η κίνηση έχει περιοριστεί σημαντικά με τους πολίτες της περιοχής να κινούνται μόνον για τις απαραίτητες ανάγκες έχοντας μαζί τους τα σχετικά έγγραφα ή το SMS στο κινητό τους.

Όμως όταν πέφτει το σκοτάδι αλλάζουν όλα, οι δρόμοι ερημώνουν και όλοι σπεύδουν να κλειστούν στα σπίτια τους πλην εκείνων που έχουν την όποια επαγγελματική απασχόληση την οποία επιτρέπουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν να κάνουν.

Η Καλαμπάκα παρά τα φώτα που μένουν αναμμένα τη νύχτα θυμίζει πόλη φάντασμα και τίποτα δεν μοιάζει με τον τουριστικό προορισμό του χθες που έσφυζε από ζωή έστω και αυτή την εποχή καθώς οι τουρίστες τα τελευταία χρόνια την επισκέπτονταν ακόμη και το χειμώνα.

Τα κλειστά καταστήματα σου προκαλούν πραγματικά ένα δέος και ένα μεγάλο προβληματισμό για την επόμενη ημέρα και όλοι εύχονται να τελειώσει το συντομότερο δυνατό αυτή η μεγάλη δοκιμασία με την πανδημία του covid-19 που έχει αλλάξει των ζωή όλων.

Η ανησυχία και ο φόβος έχουν φωλιάσει για τα καλά στο μυαλό των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι φροντίζουν να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας ελπίζοντας να έλθουν ξανά οι στιγμές που θα ζήσουμε την κανονικότητα που είχαμε πριν τον κορωνοϊό.





 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.