Τελευταίες Ειδήσεις

Στις 18 ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές της χώρας τα ΤρίκαλαΓια συνολικά 18 περιοχές της χώρας που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες αυτές τις μέρες από κορωνοϊό έκανε λόγο την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.


Όπως ανέφερε, αυτές κατά σειρά επιβάρυνσης είναι τώρα οι: Πέλλα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Φλώρινα, Πιερία, Ημαθία, Σέρρες, Λάρισα, Κιλκίς, Χαλκιδική, Μαγνησία, Ξάνθη, Καρδίτσα, Έβρος, Καβάλα, Ροδόπη, Τρίκαλα.


Από τις 72 περιφερειακές ενότητες της χώρας, αυτές οι 18 καταγράφουν τα περισσότερα κρούσματα, παρά τη γενικότερη μείωση της καμπύλης του ιού στην Επικράτεια.


Τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού, πρέπει να παραμείνουμε όλοι σε εγρήγορση, τόνισε.


Σχετικά με την άρση του lockdown και το τι θα ισχύσει στις γιορτές, επανέλαβε πως είναι πρόωρη στην παρούσα στιγμή αυτή η συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση, τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά, είπε, όπως σε όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.