Τελευταίες Ειδήσεις

Ανοικτή επιστολή – διαμαρτυρία γονέων αθλητών του ΣΚΑΜ


Αγαπητοί συνδημότες, ως γονείς των μικρών και μεγάλων αθλητών κλασικού αθλητισμού της πόλης μας, είμαστε αναγκασμένοι να δημοσιεύσουμε την παρούσα επιστολή, διαμαρτυρόμενοι για ορισμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι  παρεμβαίνουν και διαταράσσουν την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων των παιδιών μας, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας.

Επειδή το κάθε άθλημα έχει το χώρο του, ο οποίος δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από κανένα άλλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, διεκδικούμε το αυτονόητο: ελεύθερο τον εσωτερικό χώρο του σταδίου (όχι τον περιβάλλοντα χώρο) κατά τη διάρκεια της άθλησης των παιδιών μας. Ο Δήμος Μετεώρων έχει ενημερώσει για το συγκεκριμένο θέμα, με σχετικό δελτίο τύπου του αρμόδιου Αντιδημάρχου (δείτε εδώ), το οποίο έχει σταλεί και δημοσιευθεί σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ ήδη από τις 05/06/2020. Παράλληλα, με πρωτοβουλία του Δήμου Μετεώρων, έχουν αναρτηθεί σε εμφανή σημεία του σταδίου, πινακίδες με το ωράριο των προπονήσεων, οι οποίες δυστυχώς πολύ συχνά αγνοούνται από κάποιους συμπολίτες μας. Κι ενώ γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις από τους προπονητές, ορισμένοι εξακολουθούν να παραβιάζουν τον κανονισμό, αντιδρώντας μάλιστα έντονα και προβαίνοντας σε απαράδεκτες συμπεριφορές, ακόμα και μπροστά στα μάτια των παιδιών μας.

Με την παρέμβασή μας, ζητούμε να μπει ένα τέλος στα «έτσι θέλω» ορισμένων, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα στις ώρες προπονήσεων των αθλητών του ΣΚΑΜ. Θέλουμε επίσης να στηρίξουμε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αξιόλογοι και έμπειροι προπονητές για την άθληση των παιδιών μας. Σας βεβαιώνουμε ότι η δουλειά τους είναι εξαιρετική και μας λυπεί το γεγονός ότι, αντί να τους διευκολύνουμε με κάθε μέσο, τους βάζουμε εμπόδια στο έργο τους.

Παρακαλούμε, τέλος, τους αρμόδιους φορείς να λύσουν το πρόβλημα και να μην επιτρέψουν στο εξής τη μετατροπή του Σταδίου Καλαμπάκας, από χώρο αθλητικής άμιλλας, σε πεδίο αντιπαραθέσεων και προκλητικών συμπεριφορών.

 

Με τιμή

Οι γονείς των μικρών και μεγάλων αθλητών του ΣΚΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.