Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ


Οι κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρά-Τσίπρα-Μητσοτάκη, με τις μνημονιακές πολιτικές τους, έχουν οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους στην απόγνωση, στην εξαθλίωση, στην περιθωριοποίηση.

Σήμερα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνοδοιπόροι τους, με αφορμή την καταδίκη και την φυλάκιση μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, υπερθεματίζουν υποκριτικά κατά του φασισμού και υπέρ της Δημοκρατίας,  και συγκαλύπτουν την πραγματική κοινωνική βία, την απόλυτη ταξική βία, που καθιστά νομοτελειακά τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους. Με γκεμπελίστικες μεθόδους προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σε μεταμνημονιακή εποχή, ότι έχουμε απαλλαγεί από τα μνημόνια. Αποσιωπούν το γεγονός ότι οι 714 μνημονιακοί νόμοι, οι 60.000 μνημονιακές διατάξεις και οι 300.000 υπουργικές αποφάσεις προς υλοποίηση των ψηφισμένων νόμων, έμειναν εδώ. Αποσιωπούν το γεγονός ότι έχουν δεσμεύσει τη χώρα με υπέρογκα πλεονάσματα μέχρι το 2060 και παραχώρησαν την δημόσια περιουσία μέχρι το 2114!

Μόνον ο ελληνικός λαός, ο ταξικά διαρθρωμένος ελληνικός λαός που πλήττεται από την σημερινή κατάσταση, με την ενεργοποίησή του και την ενοποίησή του στον κοινό αγώνα για το κοινό συμφέρον, θα ανατρέψει τον μνημονιακό φασισμό που έχει επιβάλλει η γερμανική ευρωζώνη και υλοποιούν υποτακτικά οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

«Ἐγὼ εἲμ' Ἄλφα, Ὠμέγα ἔγώ.

πέστε, ποὺ θ' ἀποκρυφθεῖτε

ἐσεῖς ὅλοι, ἂν ὀργισθῶ;»

Διονύσιος Σολωμός

 

Βαγγέλης Πέττας, μέλος του ΑΚΕΠ (Αυτοδύναμο Κίνημα Επαναστατικής Πολιτικής)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.