Τελευταίες Ειδήσεις

Εξυπηρέτηση ασφ/νων και προμηθευτών


Αναφορικά με την προσέλευση και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων για την κατάθεση ατομικών αιτημάτων στο πρωτόκολλο της  Περιφερειακής Διεύθυνσης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Ν. Τρικάλων και σύμφωνα με την αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13-10-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», και καθότι ο νομός μας βρίσκεται στο «υψηλό» επιδημιολογικό επίπεδο προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και μόνον κατόπιν ραντεβού.

 

Η κατάθεση συνταγών από τους φαρμακοποιούς θα γίνεται σύμφωνα με την αλφαβητική κατάσταση κατόπιν συνεννόησης με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τρικάλων.

Λοιποί ( πάροχοι ,  προμηθευτές,  κ.λ.π. – εκτός πρωτοκόλλου ) κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο υπάλληλο .

Πάροχοι – προμηθευτές για μαζική κατάθεση αιτημάτων κατόπιν εξουσιοδοτήσεων των ασφ/νων  μέσω της  πλατφόρμας του https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese εκτός ωραρίου συναλλαγών χωρίς ραντεβού και από ώρα  13:00  έως 15:00 .

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους  μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας  pedi49@eopyy.gov.gr

 

Για  ραντεβού στο τηλ. επικοινωνίας: 2431077141

 

Η πιστή τήρηση της ανωτέρω οδηγίας  θα εφαρμοστεί από την Δευτέρα 19/10/2020  και για όσο διάστημα  θα παραμένουμε στο «υψηλό» επιδημιολογικό επίπεδο .

 

 

Δημάκης Αντ. Βασίλειος

Προϊστάμενος Διεύθυνσης ΠΕ.ΔΙ. Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Ν. Τρικάλων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.