Τελευταίες Ειδήσεις

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Κατερίνας Παπακώστα Παλιούρα, στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ


Η κα. Παπακώστα επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, με αρχική της πρόθεση, πάνω από όλα, να ευχαριστήσει το σώμα άμεσης βοήθειας, για την ετοιμότητα του στην διεκπεραίωση του λειτουργήματός του, με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

 

Εν συνεχεία, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του σώματος, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που η πανδημία του κορωνοϊού, βρίσκεται σε έξαρση, αλλά και για κάθε κλήση που λαμβάνουν από τους πολίτες, ιδιαίτερα σε κρίσεις σαν εκείνη του Μεσογειακού Κυκλώνα.

 

«Στην σημερινή μου επίσκεψη στον κ. Παπαευσταθίου, πρόεδρο του ΕΚΑΒ, αφού τον συνεχάρη, για όλα όσα προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν, όλο το διάστημα της πανδημίας αλλά και στο ξέσπασμα κρίσεων, όπως του καταστροφικού φαινομένου «Ιανός», στη συνέχεια, ενημερώθηκα για την λειτουργία και τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και ειδικότερα των Τρικάλων.

 

 Ακόμη, ξεναγήθηκα από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο κ. Κουτσούμπελη, στο συντονιστικό κέντρο 166, όπως επίσης και στις εγκαταστάσεις του κέντρου επιχειρήσεων υγείας. Τέλος, ήταν ιδιαίτερη τιμή να συναντήσω την ομάδα διαχείρισης κρίσεων, η οποία έχει επιφορτιστεί αρκετά, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

 Είναι γεγονός, πως όλα τα μέλη του ΕΚΑΒ, από τους οδηγούς έως τους διασώστες, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης έναντι της πανδημίας. Όμως, η επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, αλλά και η εγρήγορσή τους διαφαίνεται και από το θλιβερό, για όλους μας, διήμερο της 17ης και 18ης Σεπτεμβρίου, με το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα «Ιανού», όπου και πάλι απέδειξαν την ικανότητά τους στη διαχείριση κρίσεων. Από καρδιάς τους ευχαριστώ και εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο λειτούργημα που επιτελούν.» Δήλωσε η κα. Παπακώστα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.