Τελευταίες Ειδήσεις

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ


Σήμερα, Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020, υπεγράφη στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Μετεώρων η σύμβαση εκτέλεσης του έργου που αφορά την Κατασκευή Ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας. Η εν λόγω σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και της κατασκευάστριας εταιρείας με την επωνυμία Α. ΛΙΤΟΥ – Γ. ΓΚΕΚΑΣ Ο.Ε. Το συμφωνηθέν ποσό που αναγράφεται στη σύμβαση, κατόπιν έκπτωσης σε ποσοστό 41,78%, διαμορφώθηκε από 400.000 ευρώ σε 232.867 ευρώ. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου καθορίστηκε σε τρεις (03) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Φωλίνας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού Παιδείας και Κοινωνικής μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας κ. Παπανικολάου Γεώργιος, ο Διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας κ. Τόλης Κωνσταντίνος και η επιβλέπουσα μηχανικός του έργου κα Ράπτη Γεωργία.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής για το οποίο ο Δήμαρχος, παρά τις όποιες αντιξοότητες, τήρησε την υπόσχεσή του και μερίμνησε για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του, επιδεικνύοντας την πρέπουσα ευαισθησία προς τους αθλούμενους αλλά και την εξωστρέφεια που απαιτείται για έναν δήμο με υψηλό το φρόνημα του πολιτιστικού τουρισμού.
 

Ο Δήμαρχος Δ. Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.