Τελευταίες Ειδήσεις

Μετέωρα-Καλαμπάκα-Τρίκαλα στον ALPHA


Την τιμητική τους είχαν το πρωί της Κυριακής στον ALPHA και την εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση".

Η καθόλα επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή φιλοξένησε αρχικά τον Τρικαλινό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ολλανδία Κώστα Μπαμπατσιά με την ταβέρνα-εστιατόριο που έχει κλέψει τις καρδιές των Ολλανδών με τα παραδοσιακά Ελληνικά-Τρικαλινά φαγητά αλλά και το βραβευμένο σουβλάκι.

Ο ίδιος ο Κώστας Μπαμπατσιάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την πορεία της επιχείρησής του αλλά και την επιλογή του να εγκατασταθεί στην Ολλανδία έχοντας στο πλευρό την Ολλανδέζα σύζυγό του, τα δυο τους παιδιά αλλά και τους γονείς του...

Οπότε τα Τρίκαλα δίνουν το στίγμα τους παντού κι αυτό μας χαροποιεί όλους...



Ακολούθως η Καλαμπάκα και η ΜΟΛΕΚ σε ζωντανή σύνδεση επίσης από την πίσω πλευρά των Μετεώρων-Καστράκι έδωσαν δείγματα γραφής MOTOCROSS με επικεφαλής τον πρόεδρο της Σταύρο Μακρή και άλλα 10 μέλη της που μίλησαν παράλληλα για την ιστορία της τοπικής λέσχης.

Παράλληλα οι τηλεθεατές της εκπομπής του Νίκου Μάνεση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πανέμορφη εντουροβόλτα στο μοναδικό μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς την Μετεωρίτικη-βραχώδη πολιτεία με την συνδρομή του Νίκου Σαλέπη από το "trikalaola".







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.