Τελευταίες Ειδήσεις

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Θανάση Λιούτα προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις



Το μήνυμα του Τρικαλινού Βουλευτή είναι το κάτωθι:

 

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν φέτος τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

 

Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες οι απόφοιτοι της Τρίτης Τάξης όλων των Λυκείων της χώρας μας ανταπεξήλθαν και κάνουν σήμερα το πρώτο βήμα προς το μέλλον τους.

 

Θερμά συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους μας που σήμερα κατέκτησαν τον στόχο τους, που πέρασαν στη σχολή της επιλογής τους. Για τα παιδιά αυτά σήμερα ξεκινά μια νέα πορεία.

 

Θα σταθώ ωστόσο και σε όσες και όσους νέους φίλους μας σήμερα δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Η ζωή και το μέλλον ποτέ δεν κρίνονται σε μια στιγμή. Με ορθή σκέψη και πάντα με αντίληψη των κλίσεων και των ταλέντων τους θα πάρουν τις αποφάσεις τους και θα συνεχίσουν δυναμικά και όμορφα. Οι στόχοι θα κατακτηθούν. Είμαι σίγουρος.

 

Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στον πραγματικό στυλοβάτη αυτής της προσπάθειας, στην ελληνική οικογένεια. Στην ελληνική οικογένεια που θυσιάζει τα πάντα για το μέλλον των παιδιών της. Πολλά συγχαρητήρια τέλος και στο σύνολο των εκπαιδευτικών μας, οι οποίοι και εκείνοι μέσα στην πρωτόγνωρη συνθήκη που ο Κορωνοϊός δημιούργησε κλήθηκαν να εργαστούν και να προετοιμάσουν, όπως πάντα με αίσθημα ευθύνης και αγάπης, τους μαθητές.

 

Παιδιά, το μέλλον είναι μπροστά. Αδράξτε το, με πίστη, αισιοδοξία, θάρρος και δύναμη!».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.