Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-Συγχαρητήρια για τις πανελλήνιες


Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τις νέες και τους νέους της Π.Ε Τρικάλων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σηματοδοτεί, για πολλούς από αυτούς, την ευόδωση των προσπαθειών τους, σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη χρονιά που σημαδεύτηκε από την καραντίνα και την εκπαίδευση εξ αποστάσεως.

Τους συγχαίρουμε από καρδιάς, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν με την ίδια επιμονή και συστηματικότητα στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά τους.

Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ας μην απογοητευτούν και είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στη ζωή τους. Με την κατάλληλη προετοιμασία θα  τις αδράξουν και θα δικαιωθούν.

Επίσης, συγχαίρουμε και τους αφανείς ήρωες: τους εκπαιδευτικούς, γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς και οικείους των εξεταζομένων. Η συνεισφορά τους, ηθική και υλική, ήταν καταλυτική και απροσμέτρητη.

Τέλος, καλωσορίζουμε τους νεοεισελθόντες φοιτητές που επέλεξαν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στην σχολή και τα τμήματα των Τρικάλων. Η επιλογή τους θα δικαιωθεί, μιας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας χάρη στο επίπεδο σπουδών και το εξαιρετικό καθηγητικό και διοικητικό δυναμικό του, θα τους προσφέρει μεγάλα εφόδια ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Αγαπητές νέες και νέοι,

Συνεχίστε να ονειρεύεστε και να παλεύετε για τους στόχους σας, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για εσάς και την ελληνική κοινωνία.

Σήμερα δεν είναι το τέλος μιας εποχής, αλλά η αρχή μιας άλλης,  ελπιδοφόρας και δημιουργικής.

Καλή αρχή σε όλους!

                                                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                     Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.