Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχές του Δημάρχου Μετεώρων για τον Δεκαπενταύγουστο

 Ο μήνας που διανύουμε είναι αφιερωμένος στην Παναγία μας και στον εορτασμό της αγιοσύνης της. Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια μεγάλη ημέρα, μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία.

 

Ο ευλογημένος τόπος που ζούμε είναι από άκρη σε άκρη γεμάτος με πανέμορφες εκκλησίες αφιερωμένες στη Μεγαλόχαρη, εκκλησίες που αξίζει έστω για μια φορά να προσευχηθούμε, ποσό μάλλον τούτη τη μέρα. 

 

Πέρα και από κάθε θρησκευτική στενότητα και με περίσσιο σεβασμό στη μάνα..στη μάνα όχι μόνο του Χριστού.. την Παναγία.. τη μάνα με τα άπειρα προσωνύμια:  η Γλυκοφιλούσα, η Φαρμακολύτρια, η Πλατυτέρα, η Παναγιά της Τήνου, η Παναγία Σουμελά, και τόσα άλλα, η γιορτή της Παναγίας, της Μητέρας όλων μας, ας γεμίσει Πίστη και Ελπίδα, δύναμη και κουράγιο την ψυχή μας για να ανταπεξέλθουμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες, αλλά και σε όλους τους επισκέπτες του δήμου μας, Χρόνια Πολλά για τη μεγάλη αυτή μέρα της Ορθοδοξίας.

Από την άλλη εύχομαι όλοι εμείς να ζούμε με σύνεση κοντά στον Θεό και να μην πικραίνουμε την Μητέρα μας... ''Χρόνια πολλά''.

 

 

Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.