Τελευταίες Ειδήσεις

Αναφορά Τουριστικών γραφείων

Αποδέκτης της ανησυχίας των ιδιοκτητών των Τουριστικών Λεωφορείων Τρικάλων, εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών, έγινε για ακόμη μια φορά η Βουλευτής Τρικάλων, της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα, η οποία με δεύτερη Αναφορά της προς τη Βουλή και τα αρμόδια Υπουργεία, ζήτησε να εισακουστούν τα αιτήματα του κλάδου.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αστικά κέντρα της χώρας, στα Τρίκαλα δεν εδρεύουν εργοστάσια ή άλλες επιχειρήσεις που θα προσφέρανε σταθερό μεταφορικό έργο στους ιδιοκτήτες των λεωφορείων, με αποτέλεσμα να περιορίζεται το αντικείμενο της δουλειάς τους, στις τουριστικές εκδρομές αποκλειστικά. Το τελευταίο διάστημα παρά και την άρση των εναπομεινάντων περιοριστικών μέτρων, αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων, αλλά και το άνοιγμα των συνόρων της χώρας, η κατάσταση παραμένει, δυστυχώς, η ίδια. Στάσιμα τα τουριστικά λεωφορεία και τραγική μείωση εσόδων των εν λόγω επιχειρήσεων.

«Πλέον τίθεται θέμα διαβίωσης για τους επαγγελματίες αυτού του κλάδου. Δεν μπορούμε να σταθούμε άπραγοι στο «λουκέτο» των επιχειρήσεων αυτών, καθώς δεν θα επηρεάσει μόνο τους ίδιους τους πληγέντες, αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής που λειτουργούσαν, στη βάση τους, από τον Τουρισμό.

Η Κυβέρνηση προσπαθεί μέσα σε αυτό το οικονομικά δυσχερές περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, να ορίσει μια δημοσιονομική πολιτική, που θα περιλαμβάνει όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Θέλουμε και εργαζόμαστε αδιάκοπα για αυτό, να φανούμε αξιόπιστοι, αναφορικά με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, γι΄αυτό έχω εμπιστοσύνη στα αρμόδια Υπουργεία, όπου κατέθεσα την σημερινή μου Αναφορά, πως θα ενεργήσουν άμεσα και στοχευμένα για την αντιμετώπιση των τρεχόντων προβλημάτων.» Δήλωσε η Βουλευτής.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.