Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

 

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταγιάδων.

Το απόγευμα στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά.

Το Σάββατο 15 Αυγούστου, εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο της εορτής, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας. Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του μοναχού Διονυσίου Μητσάκη.

Την Κυριακή 16 Αυγούστου, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελοχωρίου.

Την Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 7.30 μ.μ., θα υποδεχθεί και θα ενθρονίσει αντίγραφο της ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου. Εν συνεχεία, θα τελέσει την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θοτόκο ενώπιον της ιεράς Εικόνος.

Την Τρίτη 18 Αυγούστου, στις 6 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την εις Μεγαλόσχημον Κουρά του μοναχού Ραφαήλ Ντάλλα στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων.

 

Eνημέρωση

 Κατόπιν των νέων προληπτικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας, για την προφύλαξη από την εξάπλωση του ιού COVID-19, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας προστασίας εντός των Ιερών Ναών, παρακαλούμε το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, όπως έφαρμόσει το ως άνω μέτρο και χρησιμοποιεί απαραιτήτως την μάσκα προφυλάξεως εντός των Ιερών Ναών, όπως και στους αυλείους χώρους εν ώρα ακολουθιών, και τηρούνται οι μεταξύ των πιστών αποστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.