Τελευταίες Ειδήσεις

Αποκλεισμός με διαμαρτυρίες για τον Ολυμπιακό. ‘Ηττα 1-0 από τη Γουλβς


Το λάθος του Αλέν στο 8' και το γκολ του Καμαρά που ακυρώθηκε στο 28', καταδίκασαν τον Ολυμπιακό σε ήττα-αποκλεισμό στους 16 του Europa League.


Η είδηση του τραυματισμού του Σα πριν λίγες μέρες προκάλεσε... παγωμάρα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και δεν άργησε να αποδειχθεί το «γιατί». Το ανεπίτρεπτο λάθος του Αλέν στο 8', όταν έχασε τον έλεγχο της μπάλας και έκανε πέναλτι στον Ποντένσε, έδωσε την ευκαιρία στη Γουλβς να προηγηθεί από νωρίς με την εκτέλεση του Χιμένες, προκαλώντας εκνευρισμό στους ερυθρόλευκους.


Αυτό ήταν σαφές μέχρι και το 20λεπτο, αφού οι Πειραιώτες έκαναν εύκολα λάθη, δεν είχαν κανένα από τα στοιχεία του παιχνιδιού τους που ξεχώρισαν όλο το προηγούμενο διάστημα και γενικά δεν προβλημάτιζε τη Γουλβς. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στο 20' με το σουτ του Τσιμίκα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ρουί Πατρίτσιο, με τη συγκεκριμένη φάση να... ξυπνάει τον Ολυμπιακό.


Αυτό θα μπορούσε να «πιστοποιηθεί» στο 28', όταν ο Καμαρά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Ελ Αραμπί, αλλά ο διαιτητής μέσω VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των ερυθρόλευκων, οι οποίοι είχαν πάρει τα πάνω τους και είχαν και ευκαιρίες. Ο Σισέ, όμως, στο 35' δεν κατάφερε να κάνει την προβολή από κοντά, με συνέπεια να παραμείνει το 1-0.


Όλα για όλα ο Μαρτίνς, αλλά...

Ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου τις αλλαγές, θέλοντας να κάνει πιο επιθετικό και δημιουργικό τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας, είχε καλά ποσοστά στις επιτυχημένες πάσες αλλά δεν είχε επιτυχία στη δημιουργία ευκαιριών ή στην αξιοποίηση τους, όταν αυτές έρχονταν.


Τουλάχιστον δεν έγιναν χειρότερα τα πράγματα στις φάσεις της Γουλβς, όπως στο 61' με την επέμβαση του Αλέν σε σουτ του Ποντένσε ή στο 63' όπου δύο παίκτες δεν κατάφεραν να κάνουν την προβολή από κοντά, με την υπόθεση πρόκριση να παραμένει ανοιχτή και τον Μαρτίνς να τα παίζει όλα για όλα με τις αλλαγές του.


Παρά τις προσπάθειες τόσο του Πορτογάλου προπονητή όσο και των παικτών του, όμως, το 1-0 δεν άλλαξε, με τη Γουλβς να παίρνει την πρόκριση και τον Ολυμπιακό το χειροκρότημα για όσα έκανε φέτος στην Ευρώπη -με αποκορύφωμα την πρόκριση επί της Άρσεναλ- σε αυτό το «ταξίδι» που διήρκεσε, λόγω κορονοϊού, 14 μήνες!


Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σαΐς, Ντόχερτι, Νέβες, Μουτίνιο, Γιόνι (17' Ρούμπεν Βινάγκρε), Τραορέ (57' Ζότα), Χιμένες, Ποντένσε (71' Ντεντόνκερ).


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγέρμε (82' Καφού), Μπουχαλάκης (46' Φορτούνης), Καμαρά (65' Χασάν), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Μασούρας (46' Ραντζέλοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.