Τελευταίες Ειδήσεις

Κάλεσμα συμμετοχής του Παραρτήματος Τρικάλων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στο συλλαλητήριο



      
    Το Παράρτημα Τρικάλων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, καταγγέλλει το ¨νομοσχέδιο λαιμητόμο¨ που απαγορεύει τις διαδηλώσεις και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συνταχθούν στον κοινό αγώνα με τους εργαζόμενους και τον λαό για την άμεση απόσυρσή του.
Το αυταρχικό νομοσχέδιο που κατέθεσε στην Βουλή συγκρίνεται με ό,τι πιο αντιδραστικό, αυταρχικό, κατασταλτικό μέτρο και αστυνομικό εμπόδιο έχει γνωρίσει το λαϊκό κίνημα στην χώρα μας και την καλούμε άμεσα να το αποσύρει. 
Αυτοί που με σχέδιο και μαύρη προπαγάνδα εδώ και χρόνια ενοχοποιούν τους αγώνες και τις διαδηλώσεις πιστεύοντας ότι με μέτρα αυταρχισμού και καταστολής μπορούν να σταματήσουν το κίνημα, τους λέμε ότι κανένας στην ιστορία της χώρα μας αλλά και σε όλον τον κόσμο δεν κατάφερε ούτε θα καταφέρει να το σταματήσει.

         Καλούμε όλους τους αγωνιστές, τους φίλους και απογόνους της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ,  να πάρουν μαζικά μέρος στο Συλλαλητήριο που οργανώνουν τα Εργατικά Σωματεία την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 8.00μ.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.