Τελευταίες Ειδήσεις

Η κυβέρνηση βάζει στο γύψο τους αγώνες των εργαζομένων




Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να ενισχύει τα μέτρα καταστολής απέναντι στο δικαίωμα των εργαζομένων να αγωνίζονται, να διαδηλώνουν, να απεργούν φέρνοντας νομοσχέδιο για τον περιορισμό ακόμη και την απαγόρευση των διαδηλώσεων.
Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον απεργοκτόνο νόμο η σημερινή κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα καταστολής των αγώνων ικανοποιώντας μια πάγια παραγγελιά του κεφαλαίου για αποφασιστική αντιμετώπιση των απεργιών, των διαδηλώσεων, των αγώνων των συνδικάτων και των εργαζομένων.
Ξεδιάντροπα η κυβέρνηση επαναφέρει τις πιο μαύρες ιστορικές περιόδους που γνώρισε ο λαός μας, βάζοντας ξανά τον αστυφύλακα επόπτη και κριτή του περιεχόμενου της δράσης των συνδικάτων να αποφασίζει ποια απεργία είναι νόμιμη, ποια πορεία και διαδήλωση δεν πληρεί το πλαίσιο που βάζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και η κυβέρνηση.
Ποιες είναι νόμιμες και ποιες παράνομες και να βγάζει απαγορεύσεις.
Θέλουν να βάλουν τους αγώνες των εργαζομένων στο γύψο. Με χουντικής προέλευσης νομοσχέδια νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν και θα έχουν ελεύθερο το πεδίο να υλοποιούν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό των απαιτήσεων του κεφαλαίου.

Το δικαίωμα να μπορούν οι εργαζόμενοι να απεργούν, να διαδηλώνουν το κέρδισαν με αγώνα και θυσίες. Δεν μπορεί καμιά κυβέρνηση να το βάλει στο γύψο.
Όσοι επιχείρησαν ιστορικά να επιβάλλουν το γύψο στους αγώνες «έσπασαν τα μούτρα τους», το ίδιο θα συμβεί και με τους σημερινούς κυβερνώντες που εκπροσωπούν τα συμφέροντα του ΣΕΒ, των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, καλούμε  Εργατικά Σωματεία και συνδικάτα του Νομού μας, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τους μαζικούς φορείς, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο που Οργανώνουμε με τα Ταξικά Σωματεία την Πέμπτη  9 Ιούλη στις 8.00μ.μ. στην Πλατεία ¨ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ¨
Καλούμε τους συναδέλφους Οικοδόμους και όλους που εργάζονται στον κατασκευαστικό Τομέα, συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο μας,  να πάρουν μαζικά μέρος στο Συλλαλητήριο.
Συνάδελφοι  θα πολεμήσουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας, να αγωνιζόμαστε για τις ανάγκες των οικογενειών μας.
Δεν θα επιτρέψουμε για κανένα λόγο και με κανένα πρόσχημα να μπει σε γύψο το δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε κατά των αντιλαϊκών μέτρων.
Οι αγώνες δε μπαίνουν στο γύψο!
Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε.
Δηλώνουμε απειθαρχία.
ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9 ΙΟΥΛΗ στις 8.00Μ.Μ. Πλ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
H Διοίκηση του Συνδικατου                                                                         
                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.