Τελευταίες Ειδήσεις

Άνοιξαν οι καταρράκτες των ουρανών στην Καλαμπάκα-Σοβαρά προβλήματα από το μπουρίνι

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε το απογευματινό μπουρίνι της Κυριακής Στην πόλη της Καλαμπάκας που μετέτρεψε δρόμους σε χειμάρρους και ποτάμια με αρκετές ζημιές.
Ειδικότερα η ξαφνική και έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην περιφερειακή οδό Πίνδου η οποία μετατράπηκε σε ποτάμι με συνέπεια αρκετά αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν καθώς το νερό έφτασε περίπου σε ύψος μισού μέτρου. 
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας που δέχτηκε αρκετές κλήσεις πολιτών  για άντληση υδάτων και γενικότερα παροχή βοήθειας.

Προβλήματα όμως προκλήθηκαν και στην περιοχή του νέου σχεδίου Καλαμπάκας όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους και τα χαλίκια άρχισαν να κατηφορίζουν μέχρι την οδό Τρικάλων λόγω της δύναμης του νερού ενώ σε κάποια σημεία δημιουργήθηκαν και μεγάλα αυλάκια! 
Το δυνατό μπουρίνι χτύπησε επίσης και την περιοχή της "Μπόμπας" κάτω από τον σταθμό του ΟΣΕ όπου υπήρξαν σοβαρά προβλήματα από τα λιμνάζοντα νερά ενώ σε λίμνη μετατράπηκε και η περιοχή όπου βρίσκεται ο σταθμός αποσυμπίεσης φυσικού αερίου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μετεώρων που έσπευσαν σε όλα τα σημεία όπου δημιουργήθηκαν προβλήματα για την ταχύτερη δυνατή επίλυσή τους ενώ το μπουρίνι προκάλεσε και ένα ασυνήθιστο φαινόμενο καθώς οι ποσότητα των υδάτων που έπεφτε δημιούργησε καταρράκτες στα βράχια των Μετεώρων!







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.