Τελευταίες Ειδήσεις

Όχι στο κλείσιμο της Τρικάλων από το ΔΣ Μεετώρων

Να μην κλείσει η οδός Τρικάλων αποφάσισε στην αποψινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων καθώς η αντιπολίτευση καταψήφισε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής με ψήφους 18 έναντι 13.
Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος πρότεινε να κλείνει η οδός Τρικάλων από 21.00 έως 01.00 για να βοηθούν οι επαγγελματίες μέχρι τέλος Οκτωβρίου κάνοντας λόγο για ένα προσωρινό μέτρο που μπορεί να εφαρμοστεί βάσει της πράξης νομοθετικού περιεχομένου.
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο κ. Σινάνης πρότεινε να γίνει μια σοβαρή παρέμβαση με επέκταση του OPEN MALL, ο κ. Παπαμιχαήλ είπε να γίνει μια μελέτη από συγκοινωνιολόγους προκειμένου να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις ενώ ο κ. Χατζιάρας πρότεινε να δοθεί χώρος στα πεζοδρόμια για τους επαγγελματίες και να μην κλείσει η οδός Τρικάλων γιατί μόνον προβλήματα θα δημιουργηθούν αν εφαρμοστεί η πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Παρέμβαση στην συνεδρίαση έκανε ο Δικηγόρος κ. Θανάσουλας εκπροσωπώντας 64 επαγγελματίες της Τρικάλων που υπογράφουν σχετική διαμαρτυρία λέγοντας ότι βάσει της εγκυκλίου του υπουργείου δεν μπορεί να κλείσει ο δρόμος καθώς είναι άνω των έξι μέτρων και δεν βρίσκεται σε παραδοσιακό οικισμό διαμηνύοντας ότι σε περίπτωση που το Σώμα αποφασίσει υπέρ της πρότασης του Δήμου θα προσφύγει αρμοδίως.
Τελικά μετά από σχετική ψηφοφορία το ΔΣ καταψήφισε την πρόταση για κλείσιμο της οδού Τρικάλων με ψήφους 18 έναντι 13.
Σημειώνεται ότι προηγουμένως στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η πρόταση ψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία 5-4.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.