Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

  
Σημαντικές Προσωπικότητες συμμετέχουν στην  Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στις 8.30 το βράδυ, στον ανοικτό χώρο του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον»   η οποία είναι αφιερωμένη στις συνέπειες και στις διδαχές  της πρόσφατης Υγειονομικής  κρίσης.
    Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» παίρνει την πρωτοβουλία  να πραγματοποιήσει μία σημαντική  επιστημονική εκδήλωση που αφορά τον Κορωνοιό και τις επιπτώσεις του στην  Υγεία, σωματική  και ψυχική αλλά και στην  καθημερινότητα μας.
   Σκοπός της εκδήλωσης είναι να καταγραφεί αναλυτικά το  αποτύπωμα  της πρόσφατης κρίσης,   πώς αντιδρούμε και πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα διαμέσου της διατροφής  και   να διατηρήσουμε  την ψυχική μας Υγεία..

   Στην επιστημονική εκδήλωση βασικός ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Πνευμονολογίας της     Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρώην Πρύτανης, Κώστας Γουργουλιάνης, που θα μας  μεταφέρει  την πρόσφατη προσωπική του εμπειρία  από Νοσοκομείο  Αναφοράς του Ιού (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας) και θα την πλαισιώσουν επίσης διακεκριμένοι Επιστήμονες και Καθηγητές Πανεπιστημίου.
  
  Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο Αλέξης Κωστάλας.
   Με την πρώτη αυτή θερινή εκδήλωση την περίοδο του Κορωνοιού υπηρετούνται  οι στόχοι  του Συλλόγου και αναδεικνύεται  ο σημαντικός ρόλος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» στην έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για  θέματα υγείας και  ιδιαίτερα  που  των  Χρονίως Πασχόντων.
   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων»  και τέως Διοικητής του Θεραπευτηρίου Νίκος Ευθυμιάδης, το Δ.Σ. , τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καλούν τους φορείς και τους πολίτες  του  ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, να τιμήσουν με την παρουσία τους την μοναδική  αυτή εκδήλωση στον  εξωτερικό  χώρο  του «Αετών Μέλαθρον» την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2019 στις 8.30 το βράδυ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.