Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Ρ/Σ Μετέωρα ο Κωστής Κατσανέβας

Προσκεκλημένος του Περιοδικού "ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ" στην περιοχή των Τρικάλων και Καλαμπάκας ήταν ο Κωστής Κατσανέβας, εγγονός του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, γιος της κόρης του Σοφίας και του Θεόδωρου Κατσανέβα για να γνωρίζει την ιστορία και τον πολιτισμό μας και συνάμα να χριστεί πρεσβευτής αυτής ενόψει και της έκδοσης του περιοδικού τον επόμενο μήνα.
Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Καλαμπάκα παραχώρησε συνέντευξη στο ΡΣ Μετέωρα όπου μίλησε για τη ζωή του στον Καναδά και τις σπουδές του αλλά και την απόφαση του να επιστρέψει στην πατρίδα προκειμένου να εργαστεί και να δημιουργήσει στον τόπο που γεννήθηκε.

Δήλωσε γοητευμένος από την ομορφιά της Καλαμπάκας και των Μετεώρων τα οποία επισκέφτηκε λίγο μετά το μεσημέρι και ειδικότερα στην ΙΜ Αγίου Στεφάνου όπου έλαχε θερμής υποδοχής και φιλοξενίας από την οικεία αδελφότητα και ξεναγήθηκε στο ιστορικό μοναστήρι.
Πέραν αυτών επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Αλέκο και είχαν μια θερμή συνάντηση παρουσία του προέδρου του ΔΣ κ. Παπαχρήστου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Λύπα και Θώμου και στη συνέχεια επισκ΄φτηκε το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας όπου ξεναγήθηκε από τον Ιδρυτή και ιδιοκτήτη του κ. Μπαλογιάννη συνοδευόμενος από τον εκδότη του "ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ" και "ΔΙΑΛΟΓΟΥ" Δημήτρη Κρούπη και των συνεργατών του Μάκη Εξαρχόπουλου, Θανάση Βλάχου, Λέλας Κατεχάκη και Σταύρου Παρχαρίδη.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.