Τελευταίες Ειδήσεις

Νοσοκομείο Τρικάλων-¨τεχνητός¨ θόρυβος


   
Θεωρούμε ότι δεν είναι δόκιμο να εμπλακούμε σε διάλογο με πολιτικά κόμματα και ούτε είναι στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν δημιουργείται ¨τεχνητός¨ θόρυβος, όπως στην περίπτωση της αντικατάστασης της γραμματέως του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Τρικάλων, οφείλουμε να πάρουμε θέση προς αποκατάσταση της αλήθειας.
   Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 4-5-2020 με την αριθμ. 318 απόφασή του, το Δ.Σ δεν αντικατέστησε την γραμματέα, για πολιτικούς λόγους όπως με πομφόλυγες ισχυρίζονται αλλά εξουσιοδότησε τον Διοικητή με απόφασή του να ορίσει τακτικό & αναπληρωματικό μέλος.

   Στην ίδια απόφαση και η εκπρόσωπος των εργαζομένων, διαπίστωσε ως δικαίωμα του Διοικητή, να επιλέγει τους άμεσους συνεργάτες του.
     Ο Διοικητής με την αριθμ. 15505/19-6-2020 απόφασή του, ήτοι μετά από ενάμιση (1 & ½) μήνα συνεργασίας, προέβη στην αντικατάσταση της γραμματέως, όχι βέβαια για πολιτικούς ή κομματικούς λόγους αλλά λαμβάνοντας, προφανώς υπόψη άλλα κριτήρια, ποιοτικά και υπηρεσιακά.
 Όλα τα άλλα είναι για δημιουργία εντυπώσεων και προσωπικής προβολής.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.