Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου στο ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»

Τη δομή υποστήριξης και φιλοξενίας «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου προκειμένου να ενημερωθεί για τα προγράμματα εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και υποστηριζόμενης εργασίας που προάγει η δομή και τα οποία εντάσσονται στη στρατηγική του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την ανεξάρτητη διαβίωση ατόμων με αναπηρία.  

Η Υφυπουργός συνομίλησε με τη διοίκηση του φορέα και ενημερώθηκε για τα 23 εκπαιδευτικά προγράμματα που παρακολουθούν οι 370 εκπαιδευόμενοι με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, ξεναγήθηκε στις αίθουσες που πραγματοποιούνται τα εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως οι αίθουσες πληροφορικής και γραφιστικής, τα μαγειρεία και  ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παράγουν οι εκπαιδευόμενοι και τα οποία πωλούνται σε επιλεγμένα σημεία όπως στο εστιατόριο του μουσείου Μπενάκη.

Με αφορμή την επίσκεψή της΄, η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε: «Η επαγγελματική κατάρτιση των συμπολιτών μας με αναπηρία αποτελεί εργαλείο για την ενδυνάμωση τους με στόχο την ανεξάρτητη διαβίωσή τους. Στόχος του Υπουργείου είναι η ενίσχυση τέτοιων ενεργειών προκειμένου ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη ένταξη των συμπολιτών μας με αναπηρία στην κοινωνία».Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.