Τελευταίες Ειδήσεις

Συγγενείς 10χρονης Μαρκέλλας: «Της έδωσαν 30 ευρώ για να γυρίσει - Θέλουμε να τιμωρηθεί ο δράστης»


Η μικρή Μαρκέλα ευτυχώς γύρισε πίσω στην οικογένειά της. Το παιδί είναι ακόμα εμφανώς τρομοκρατημένο μετά από αυτή του την περιπέτεια. Ποια είναι η έκκληση των συγγενών της 10χρονης μετά από τα τελευταία γενονότα. 

Το κοριτσάκι εντόπισε μια γυναίκα και κάλεσε την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι του έδωσαν 30 ευρώ για να γυρίσει σπίτι του. Η οικογένειά του ανακουφίστηκε που το παιδί επέστρεψε. 

«Οι ώρες έμοιαζαν «αιώνας» από το μεσημέρι της Πέμπτης που  εξαφανίστηκε όπως τόνισαν στο GR times. «Το παιδί δεν είχε την αίσθηση του χρόνου» λένε οι πρώτοι άνθρωποι που μίλησαν μαζί της.

 Όπως δήλωσε, η θεία της δεκάχρονης, Ιωάννα Χατζηλεμονιά, ήταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι από την εξαφάνιση που τα συναισθήματά τους χτύπησαν «κόκκινο» στο άκουσμα ότι η μικρή βρέθηκε. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε επιτέλους τι έχει γίνει» ανέφερε και τόνισε πως ζητούν το παιδί να προστατευθεί και «να μην ακούγονται όσα ακούγονται από τον κόσμο».

Τέλος η κ. Χατζηλεμονιά, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έσπευσε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει και είπε ότι η ανταπόκριση ήταν συγκινητική.

«Η χαρά μας είναι απίστευτη που έχει βρεθεί. Ανυπομονούμε να έρθει. Επιτέλους, όλη αυτή η περιπέτεια τελείωσε, εντός εισαγωγικών γιατί πιστεύω ότι η ψυχολογική υποστήριξη που θα χρειαστεί από δω και πέρα, τώρα ξεκινάει» δήλωσε στο GRTimes.gr η θεία και νονά της Μαρκέλλας, Μοσχούλα Χατζηλεμονιά.
«Θέλουμε να τιμωρηθεί ο δράστης»

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο, όπως μας βοήθησε για να βρούμε την μικρή, να δείξει ευαισθησία στην πορεία. Θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο δράσης και να τιμωρηθεί. Δεν θέλω καμιά οικογένεια να περάσει τα ίδια» είπε στη συνέχεια.

«Το μόνο που θέλω είναι να δώσουμε αγάπη και φροντίδα στην Μαρκέλλα και να αναπληρώσουμε και δίπλα για τις δύο μέρες που την χάσαμε και μας έλειψε τόσο πολύ», πρόσθεσε.Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλη η περιοχή της Κάτω Τούμπας σήμερα στη Θεσσαλονίκη γέμισε με χαμόγελα με την είδηση ότι βρέθηκε η μικρή που αγνοούνταν περίπου 40 ώρες, καθώς ο κόσμος από την πρώτη στιγμή έδειξε τη συμπαράσταση του και  συμμετείχε ενεργά στις έρευνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.