Τελευταίες Ειδήσεις

..."Κάφροι"...βανδάλισαν τις πινακίδες στην εο Τρικάλων-Καλαμπάκας

Δεν πέρασε καλά-καλά  ένας χρόνος από τότε που η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων δαπάνησε αρκετά χρήματα για να καθαρίσει τις πινακίδες στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού από τα σπρέι και τα συνθήματα που κάποιοι ανεγκέφαλοι βάνδαλοι καταστρέφουν νομίζοντας ότι έτσι προωθούν και στηρίζουν τις ομάδες που κατά την φτωχή τους άποψη υποστηρίζουν.
Έτσι διανύοντας το τελευταίο διάστημα κανείς τη διαδρομή Τρίκαλα-Καλαμπάκα θα αντικρίσει πως το 90% τουλάχιστον των πινακίδων σήμανσης του ΚΟΚ είναι και πάλι βαμμένες με σπρέι διαφόρων χρωμάτων-που αντιστοιχούν  στα χρώματα των ομάδων που θεωρούν εαυτούς φιλάθλους-δημιουργώντας μια άκρως αντιαισθητική εικόνα και πρωτίστως προκαλούν κινδύνους στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και τους οδηγούς τους για ευνόητους λόγους.


Αν αυτό θεωρείται μαγκιά,καταστρέφοντας δημόσια περιουσία και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο κάθε ανυποψίαστο οδηγό...τότε τζάμπα μάγκες είναι αν τους χαρακτήριζε κανείς λίαν επιεικώς καθώς η πράξη τους είναι απλά εγκληματική.
Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό σε μια χώρα που ανήκει στην Ευρώπη και είναι αυτή που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Νισάφι πια με αυτούς τους ανεκδιήγητους κάφρους...Κάποιος πρέπει και επιβάλλεται να τους σταματήσει και να τιμωρηθούν παραδειγματικά γιατί ο νόμος προβλέπει ακόμη και φυλάκιση  για την καταστροφή των πινακίδων.
...Και φυσικά σε καμία περίπτωση κανείς φίλαθλος αγνός δεν δέχεται τέτοια συμπεριφορά από ορισμένους που θέλουν να ανήκουν στις ομάδες που υποστηρίζουν και αγαπούν...







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.