Τελευταίες Ειδήσεις

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος          
       
    Σήμερα  Πέμπτη 8 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στην Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων.    
           Το Σάββατο 10 Αυγούστου μετά από πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, θα μεταβεί στην Κέρκυρα όπου την Κυριακή 11 Αυγούστου και την Δευτέρα 12 Αυγούστου  θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις εις ανάμνηση  του θαύματος του Αγ. Σπυρίδωνος το έτος 1716 στο νησί της Κέρκυρας.
             Την Τρίτη 13 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στην Ι. Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Βυτουμά.
             Την Τετάρτη το απόγευμα  14 Αυγούστου, παραμονή της εορτής της κοιμήσεως της θεοτόκου, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό  στον ενοριακό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.       
             Την Πέμπτη 15 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Σταγιάδων.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         Γίνεται γνωστόν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά  κατά το διάστημα ,  από Παρασκευή 16 Αυγούστου έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου.
        Μόνον περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.