Τελευταίες Ειδήσεις

Το 17ο Τουρνουά Τάβλι –Δηλωτής στον Άγιο Ιωάννη Ροπωτού





Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 17ο Τουρνουά Τάβλι και Δηλωτής την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 11π.μ. στον Άγιο Ιωάννη Ροπωτού που οργάνωσε για μία ακόμα χρονιά ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Ροπωτού, αφού αρκετοί Ροπωτιανοί και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν  στον παραδεισένιο χώρο του Αγίου Ιωάννη.
Η συμμετοχή στο τάβλι ήταν 26 άτομα και στην δηλωτή 24 και τα παιχνίδια ξεκίνησαν με ηρεμία και τάξη χωρίς να υπάρξει έντονη δυσφορία από τους ηττημένους, αντίθετα έδιναν   συγχαρητήρια στους συμπαίχτες τους νικητές μέσα σε κλίμα πολιτισμού όπως αρμόζει στις πολιτιστικές και ψυχαγωγικές αυτές εκδηλώσεις.
Μετά από αρκετές  ώρες διάρκειας  των παιχνιδιών στο τελικό βρέθηκαν στο μεν τάβλι ο κ. Ντίνος  Κωνσταντάκος και ο κ, Γεώργιος Γώγος, με τελικό νικητή τον Ντίνο Κωνσταντάκο  που του απονεμήθηκε το κύπελλο από τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου.

Στο δε παιχνίδι της Δηλωτής στον τελικό  αναμετρήθηκαν ο κ. Βησσάρης  Χαμπέρης  και ο κ. Γεώργιος Βελώνης με κερδισμένο τον  Βησσάρη  Χαμπέρη  την απονομή του οποίου έκαναν  επίσης τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.