Τελευταίες Ειδήσεις

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ στην Αθήνα, παρουσία ΚΙΚΙΛΙΑ. : Προτεραιότητα μας η ασφάλεια του Πολίτη"Οι Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα εσείς οι Αθηναίοι, δεν είστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο ασφαλείας που σας παρέχει το Ελληνικό κράτος. Αισθάνεστε απροστάτευτοι από τα παντός είδους κακοποιά στοιχεία. Όσο και να κάνουμε ότι... κοιμόμαστε (δόγμα.... ΤΟΣΚΑ...), δεν μπορούμε λύσουμε το πρόβλημα της εγκληματικότητας. Εξ άλλου ΔΕΝ είναι υπόθεση των πολιτών η δημόσια τάξη και ασφάλεια. Είναι υπόθεση του Ελληνικού Κράτους. Με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο τομέας της Ασφάλειας, θα είναι στην πρώτη προτεραιότητα μας. Θα προσληφθούν άμεσα 1500 αστυνομικοί, που θα στελεχώσουν τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔEΛΤΑ, ενώ θα εκσυγχρονιστεί ο στόλος των οχημάτων κλπ υλικοτεχνικών υποδομών. Μέλημα μας η, ασφάλεια του Πολίτη".

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρ. Νομάρχης, Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Ηλίας Βλαχογιάννης, σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση φίλων και στελεχών της Παράταξης στην Αθήνα.
Από την πλευρά του ο Βασίλης ΚΙΚΙΛΙΑΣ αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, στην προσφορά του στο δημόσιο βίο και στη Βουλή των Ελλήνων, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.