Τελευταίες Ειδήσεις

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ … ΜΑΞΙΜΟΥ …!Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής Τρικάλων

          Ο αλαζονικός και ο ολοκληρωτικός τρόπος, με τον οποίο κυβερνούν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015 την πατρίδα μας, οδήγησε τον λαό στο να γυρίσει τις πλάτες στους εκπροσώπους της ηγεμονικής κυριαρχίας. Έτσι η κυβερνητική παράταξη υποχωρεί σε όλα τα μέτωπα, εν όψει του Βατερλό που θα υποστεί στις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Δημοσκοπικά κατακρημνίζονται οι υποψήφιοι της κυβέρνησης και γι’ αυτό έχει ξεσπάσει ένας άγριος εμφύλιος στην κυβέρνηση, μπροστά στα μεγάλα αδιέξοδα. Φωτιά, λοιπόν, στο … Μαξίμου και ο «σώζων εαυτόν σωθήτω».
          Οι υποψήφιοι του Τσίπρα δεν συγκινούν πλέον τους πολίτες και αυτό φανερώνει πως ο λαός απορρίπτει, πλέον, την παρεοκρατία του Μαξίμου. Εκείνο που φάνταζε ισχυρό και αδιαπραγμάτευτο το 2015, καταστράφηκε ολοσχερώς σε μια άγονη, προβληματική και προδοτική διακυβέρνηση της χώρας. Το άλλοτε «ηθικό πλεονέκτημα» εξαφανίστηκε εξ αιτίας της ανικανότητας των μαθητευομένων μάγων του ΣΥΡΙΖΑ, να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις και τα αυτονόητα.

          Επί πέντε χρόνια ακολούθησαν μια πρωτοφανή διχαστική πολιτική και εφάρμοσαν μια άνευ προηγουμένου φορολογική καταιγίδα. Δεν είχαν πρόγραμμα, ούτε πρόταση με όραμα ανάπτυξης, για το μέλλον. Έτσι εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες και ειδικοί, νέοι άνθρωποι στην πλειοψηφία, που τους σπούδασαν οι γονείς τους με στερήσεις και βάσανα, μαζί με το κράτος, πήραν … τα μάτια τους και έγιναν οικονομικοί μετανάστες. Οι Έλληνες, σήμερα, έχουν μόνο ενοχικά σύνδρομα μέσα τους, γι’ αυτό και οι κοψοχέρηδες … ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
          Τα κάποτε μεγάλα ατού της Κυβέρνησης μετατράπηκαν σε … βαρίδια και ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος ΑΠΩΝ από τις πολιτικές εξελίξεις. Στέκεται ανίκανος να αναλάβει πρωτοβουλίες, παρακολουθεί αμήχανος την πολιτική … χιονοστιβάδα, που θα τους εξαφανίσει μια για πάντα.
          Το φιάσκο με την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου, τα πρωτοφανή και τραγελαφικά γεγονότα που αφορούν τον υπουργό Νίκο Παππά, τον Μανώλη Πετσίτη, τον Κύπριο Άρτεμη Αρτεμίου, τον γνωστό Καρανίκα και την Γραμματέα της Διαφθοράς Νατάσα Ξεπαπαδέα δείχνουν το περιεχόμενο αυτών που είναι στην Κυβέρνηση.
          Το κράτος επί πέντε χρόνια παρέμεινε θεατής στο παρακράτος και στο άβατο των Εξαρχείων και στις αντιδημοκρατικές δραστηριότητες του Ρουβίκωνα. Έστησαν το πελατειακό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί του γέμισαν με εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια, τα βιβλιάρια τους στις τράπεζες. Την ίδια στιγμή οι πολίτες ή αυτοκτονούν ή ψάχνουν για λίγο φαγητό στα σκουπίδια. «Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος».
          Στην προσπάθειά του ο Τσίπρας να ανατρέψει το πολύ δυσμενές κλίμα έκανε το «προσκλητήριο» για συσπείρωση των δήθεν … δημοκρατικών δυνάμεων, αλλά η όλη υπόθεση ναυάγησε οριστικά. Επί πέντε χρόνια έβαλε στο … ψυγείο όλη την Αντιπολίτευση και τώρα, που άνοιξε η πολιτική … ΓΗ να τον καταπιεί, θυμήθηκε την συγκρότηση της … προοδευτικής συμμαχίας.
          Δεν μπόρεσε σε όλη την περιφέρεια να βάλει υποψήφιους ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό στηρίζει πολιτικούς, που προέρχονται από άλλους χώρους. Τα … ανύπαρκτα σκάνδαλα, των προηγουμένων κυβερνήσεων, που ήθελε να τα χρησιμοποιήσει ως σωσίβιο απέδειξαν πως «ο θησαυρός ήταν … άνθρακες». Τελευταία έβαλαν πάνω στην πολιτική … ρουλέτα τριάντα περίπου παροχές και εκεί παίζουν … τα ρέστα τους …! Έχουν όμως γνώση οι … φύλακες …!
          Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν … Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ με καταλύτες την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας, το μεταναστευτικό και την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο ΕλληνοΑμερικανός πολιτικός Κρις Σπύρου χαρακτήρισε ως «Ανθελληνική, Ανυπόστατη και Παράνομη».
          Ας καταλάβει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ πως έναν πολίτη μπορεί να τον κοροϊδεύει, για πολύ χρονικό διάστημα. Έναν Λαό, όμως, ΟΧΙ. Έτσι τα … ψωμιά τους είναι πολύ λίγα …! Στα Τρίκαλα δεν θα έχει ούτε έναν βουλευτή, όπως δεν θα έχει και σε άλλες εννέα τετραδρικές περιφέρειες, μετά τις ερχόμενες Εθνικές εκλογές.
          Η Αριστερή παρένθεση σε λίγο θα είναι παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.