Τελευταίες Ειδήσεις

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Σκρέκας, στον ΧΥΤΑ Φυλής



Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, σε επίσκεψή του στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Φυλή Αττικής.
Ο Τρικαλινός π. Υπουργός, περιέγραψε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τις αιτίες για την θλιβερή κατάσταση του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων που θυμίζει έντονα τριτοκοσμικές καταστάσεις και όπου καταλήγουν πάνω από ενάμιση εκατομμύριο τόνους σκουπιδιών της Αττικής.
Οι δύο άντρες διαπίστωσαν από κοντά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η διαχείριση των απορριμμάτων της Αθήνας με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα η Φυλή μετρά πλέον μέρες μέχρι να εξαντληθεί πλήρως και κανείς από την παρούσα κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται που θα κατευθυνθούν εκατομμύρια τόνοι απορριμμάτων. Ο κίνδυνος, να μετατραπούν οι δρόμοι της Αθήνας σε μια απέραντη ανοιχτή χωματερή όπου θα σαπίζουν τα σκουπίδια με τεράστιο κίνδυνο για την υγεία των πολιτών αλλά και τραγικές οικονομικές επιπτώσεις, είναι ορατός.

Είναι κοινό συμπέρασμα ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα πρέπει να λογοδοτήσει για την ακύρωση του σχεδίου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ που έδινε ξεκάθαρες και μόνιμες λύσεις χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές των ανεπτυγμένων χωρών, καταδικάζοντας σήμερα τους πολίτες της Αττικής να κινδυνεύουν από μία τεράστια περιβαλλοντική και υγειονομική βόμβα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.