Τελευταίες Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης-Δίψα για καθιέρωση στον ΠΑΟΚ και την εθνική του νεαρού Καλαμπακιώτη άσσου




Έχει το ποδοσφαιρικό μέλλον στα πόδια του, καθώς είναι μόλις 19 χρόνων και μετά από μεθοδική δουλειά και πάθος για τη στρογγυλή θεά βρίσκεται πλέον στην ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά κάνοντας όνειρα για διακρίσεις  και να βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο χώρο.
Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη που κατάγεται από την Σαρακίνα Καλαμπάκας και φέτος προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο από το τεχνικό επιτελείο  του Δικέφαλου του Βορρά.
Τον συναντήσαμε ανήμερα της Παναγιάς στη Σαρακίνα όπου βρέθηκε οικογενειακώς-εκμεταλλευόμενος το ρεπό-για να γιορτάσει με τους παππούδες, συγγενείς και φίλους και δέχτηκε να μας μιλήσει για τα σχέδια και τους στόχους του.

Ταλέντο που θα αφήσει εποχή όπως λένε οι ιθύνοντες αλλά και ένα παιδί συγκροτημένο, χαμηλών τόνων και κυρίως με σοβαρότητα και πάθος  για το ποδόσφαιρο όπως διαπιστώσαμε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη-όπου ζει με την οικογένεια του-ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου έπαιξε έξι ολόκληρα χρόνια παίρνοντας τις βάσεις για την ποδοσφαιρική του ανέλιξη.

Στη συνέχεια πήγε εσώκλειστος στην Αρσεναλ elite και μετά βρέθηκε  για ένα χρόνο στην Τσβόλε στην Ολλανδία απ΄ όπου πέρυσι μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ παίζοντας στην Κ-20 και φέτος πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο-πρόσκληση στην πρώτη ομάδα.

Αγωνιστικά είναι κλασσικό οχτάρι αλλά χρησιμοποιείται από τον προπονητή και ως αριστερό μπακ με αρκετά καλές επιδόσεις, κάτι που φαίνεται και από την επιλογή του προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής σε όλα τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.
Νοιώθει ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εξέλιξη της πορείας του και στόχος του είναι να παίξει στην εθνική ομάδα των ανδρών και φυσικά να καθιερωθεί ως βασικός στον ΠΑΟΚ με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και λειτουργούν όλοι ως μια μεγάλη οικογένεια –Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία-κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την καλή πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο πιστεύει ότι η ομάδα θα τα καταφέρει να κάνει μια καλή πορεία έχοντας ως στόχο πρωτάθλημα, κύπελλο και τους ομίλους του τσάμπιονς λίγγκ και όσον αφορά τον ίδιο φιλοδοξεί να παίξει ως βασικός παίκτης για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν κάποια στιγμή να κάνει μια μεταγραφή σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο που άλλωστε αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.
Μιλώντας για το Ελληνικό πρωτάθλημα πιστεύει ότι φέτος θα είναι και πάλι ανταγωνιστικό και πιστεύει ότι βασικοί αντίπαλοι του Δικέφαλου του Βορρά για την κατάκτησή του θα είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός που διαθέτουν πολύ καλές ομάδες ενώ  η ενίσχυση και των άλλων θα είναι προς την θετική κατεύθυνση ώστε να προσφερθεί θέαμα στους φιλάθλους που πρέπει να γυρίσουν ξανά στα γήπεδα και φυσικά με συμπεριφορά που θα κάνει το ποδόσφαιρο πιο ελκυστικό για όλους…









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.