Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Παπαμιχαήλ -Επιθυμώ να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων



Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων ανακοίνωσε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Παπαμιχαήλ εφ΄όσον θα πληρούνται και κάποιες προϋποθέσεις καθότι αυτό αποτελεί επιθυμία του να υπηρετήσει τον τόπο από διαφορετικό πλέον πόστο.
Ο κ. Παπαμιχαήλ μιλώντας στο Ρ/Σ Μετέωρα αρχικά επιβεβαίωσε την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο κατάστημα του πρώην συναδέλφου του Παναγιώτη Μπραζιώτη στο ΔΣ Καλαμπάκας επί εποχής Μπουτίνα λέγοντας πως ήταν μια δική του πρωτοβουλία να βρεθεί με κάποιους δημοτικούς συμβούλους που εθήτευσαν μαζί και να συζητήσουν και για τα τεκτενόμενα στο Δήμο.
Βέβαια όπως αποκάλυψε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο ίδιος τηλεφώνησε και στον πρώην Δήμαρχο Βύρωνα Μπουτίνα να συμμετέχει αλλά όπως είπε δεν παραβρέθηκε πιθανόν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Αναφερόμενος στην συνάντηση είπε πως εκφράστηκαν προβληματισμοί για την πορεία του Δήμου Μετεώρων καθώς ακόμη και κάποιοι εν ενεργεία σύμβουλοι του Δημάρχου  Χρήστου Σινάνη εξέφρασαν παράπονα ότι κατ΄ επανάληψη δεν εισακούονται σε προτάσεις και επισημάνσεις τους προς αυτόν και ως εκ τούτου το κλίμα δεν είναι καλό και υπάρχει μια γενικότερη δυσφορία ακόμη και στους δημότες που άλλα περίμεναν και άλλα συμβαίνουν ενώ υπάρχουν αρκετά παράπονα για παραμέληση δημοτικών διαμερισμάτων.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει ο ίδιος και οι λοιποί συνάδελφοι κάποια επαφή με τον Δήμαρχο για να συζητήσουν και να προωθηθούν κάποιες ενέργειες επίλυσης των προβλημάτων και αντιστροφής του κλίματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι απαραίτητο στην παρούσα φάση-κόβοντας ουσιαστικά κάθε γέφυρα-με την σημερινή δημοτική αρχή.
Όσον αφορά τις προϋποθέσεις είπε πως μετά από κάποιες ακόμη επαφές και συναντήσεις που θα γίνουν θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις τις οποίες και θα ανακοινώσει καθώς μέλημα του είναι να γνωρίζουν οι δημότες τι μέλλει γενέσθαι.
Ο πρώην Δήμαρχος Κλεινοβού Νίκος Ζαχαράκης και Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμπάκας με τον συνδυασμό Μπουτίνα τοποθετούμενος στην ίδια εκπομπή επιβεβαίωσε και την δική του συμμετοχή στην συνάντηση και συμφώνησε με τα λεγόμενα του κ. Παπαμιχαήλ ενώ αποκάλυψε ότι με τον κ. Σινάνη τρείς ημέρες μετά τις εκλογές δεν έχουν καμία επαφή καθώς ο σημερινός Δήμαρχος του έκοψε και την καλημέρα παρότι τον στήριξε προεκλογικά.
Σημείωσε ότι η πορεία του Δήμου δεν είναι η αναμενόμενη επισημαίνοντας πως εκτός από απλή διαχείριση θα μπορούσαν να γίνουν αρκετά πράγματα παρά τις δυσκολίες και να προσεχθούν οι δημότες και τα χωριά όπως τους αρμόζει λέγοντας ότι σύντομα θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν μια διαφορετική πορεία για τον τόπο.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.