Τελευταίες Ειδήσεις

Εις πολλά έτη Δέσποτα-Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων


Ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας και μία ημέρα ενωρίτερα γιόρτασε τα πρώτα του ονομαστήρια ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος δεχόμενος τις ευχές όλων τρεις μήνες μετά την ενθρόνισή του.
Το πρωί της Κυριακής στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος τελέστηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία ρποεξάρχοντος του κ. Θεόκλητου συμπαραστατούμενου από τον Πρωτοσύγκελο, Αρχιμανδρίτη Νήφωνα , μοναχούς και ιερείς της οικεία ς Μητροπόλεως.

Παρουσία λοιπόν των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και πλήθους πιστών τελέστηκε η λειτουργία και τιμήθηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας ενώ τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Νήφων που αναφέρθηκε στη σημασία της  ημέρας, ενώ εκπροσωπώντας τον κλήρο, το λαό αλλά και την   τοπική αρχή, απεύθυνε ευχές στο Σεβασμιότατο, αλλά και ευχαριστίες για την πατρική αγκαλιά που από την πρώτη μέρα έδωσε στο ποίμνιο και που συνεχίζει να δίνει.
Ο Σεβασμιότατος με τη σειρά του ευχαρίστησε εγκαρδίως τους πιστούς, ενώ αργότερα τους δέχτηκε ένας προς έναν στο αρχονταρίκι του Ιερού Ναού προσφέροντας το παραδοσιακό κέρασμα αλλά και ένα αληθινό και γεμάτο ευχαριστία χαμόγελο για τις ευχές και την αγάπη με την οποία τον περιβάλλουν όλοι από την πρώτη κιόλας στιγμή της ενθρόνισής του στην Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων διαβεβαιώνοντας ότι  θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.