Τελευταίες Ειδήσεις

Κυνήγι Θησαυρού-Ευχαριστήριο

8ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ – 6Ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Ένα ευχαριστήριο από καρδιάς σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση του 8ου Κυνηγιού Θησαυρού και του 6ου Παιδικού, μιας δράσης που κατορθώνει να «ανθίζει» σε μια περίοδο κρίσης, φανερώνοντας πως η «συστράτευση» στην υπεράσπιση αξιών μπορεί, και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει ταπράγματα και την πορεία μας.
Ευχαριστούμε θερμά:                                                               
Τους επαγγελματίες της πόλης μας,καθώς με τους γρίφους που δέχτηκαν να κυκλοφορούν στα καταστήματά τους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας
Τα καταστήματα: Τυροκομικά « Ο Κίτσιος» του κ. Λεωνίδα Βλαχογιάννη,Αρτοποιείο, του κ. Δ. Δασκαλά, Ανθοπωλείο «Σάννυ» της κ. Χρυσάνθης Πρεμέτη.
Τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας για την άψογη συνεργασία της, αφού συμμετείχε ενεργά στο κυνήγι παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις της.
Τους χορηγούς επικοινωνίας, που δεν σταμάτησαν να προβάλλουν συνεχώς  την προσπάθειά μας.

ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΓΩΝ
Antilogos
ekalampaka
Kalabakacity
Meteora24
METEORA.GR
Meteora voice
stagonnews
stagonsports
ΕΡΤΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
καιτονηλεκτρονικότύποτηςπόληςτωνΤρικάλωνTrikalaola, Trikalanews, Trikalavoice, Fatsimare
Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, για τη δυναμική στήριξη και την πολύτιμή  του παρουσία.
Την εφημερίδα «ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ» για την ενεργή συμμετοχή της στην διαδικασία των γρίφων αφού τύπωσε ειδική έκδοση για το 8ο Κυνήγι Θησαυρού που περιείχε έναν γρίφο και αποτέλεσε την αρχή του κυνηγιού.
Το Αστυνομικό  Tμήμα Καλαμπάκας,που συνεργάστηκε μαζί μας και πρόσφερε τις απαραίτητες υπηρεσίες του.
Το ΕΚΑΒ,για την ετοιμότητα και ασφαλή προστασία του.
Την ομάδα διάσωσης της Ο.Λ.Κ για την ετοιμότητά της.
Τον γιατρό και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου ΑθηνώνΧρίστο Λιάπηγια το ενδιαφέρον του και την υπευθυνότητα που επέδειξε στο έργο του.
Τον Γιώργο Αδάμο για την ηχοτεχνική κάλυψη της συναυλίας αλλά και για τις μουσικές συνθέσεις που χρησιμοποιήθηκαν στο κυνήγι.
Την Λιάνα Μήνια για την υπέροχη φωνή της σε έναν γρίφο.
Τον Βαγγέλη Τζουβάρα, για την ανιδιοτελή βοήθειά του.
Την Οργανωτική Επιτροπή που αποτελούνταν από την κ. Ειρήνη Λιάπη, την κ. Σοφία Δρούγκα, τον κ. Γιώργο Χασιώτη, την κ. Όλγα Κουτσαλιάρη και την κ. ΒέννυΜπαούτη.  Ήταν το συστατικό στοιχείο μιας επιτυχημένης διοργάνωσης, αφού εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και  προσφέροντας το  χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή  τους. 
Τους ανθρώπους του Θεατρικού Εργαστηρίου που εργάστηκαν ακολουθώντας πιστά τις εντολές της OργανωτικήςEπιτροπής.
Τους κριτές που αδιαμαρτύρητα παρέμειναν στη θέση τους για επτά και πλέον ώρες.
Τέλος, τους εκατοντάδες «κυνηγούς», που με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους απαίτησαν «το κυνήγι θησαυρού» να έχει μέλλον στον τόπο μας.Σχεδόν 900 κυνηγοί κάθε ηλικίας ξεχύθηκαν στους δρόμους γράφοντας ρεκόρ συμμετοχής. Είμαστε βέβαιοι ότι στην επόμενη διοργάνωση θα πολλαπλασιαστούν σε αριθμό με την ίδια προθυμία. Θα κρατήσουμε την  υποδειγματική συμμετοχή σας  ως  παρότρυνση για το επόμενο κυνήγι θησαυρού γεμάτο ένταση, χαρά, κέφι, και «όμορφους» γρίφους.
Ευχαριστούμε την τοπική κι ευρύτερη κοινωνία για την έμπρακτη στήριξη και αγάπη προς το Κυνήγι Θησαυρού  κι ευχόμαστε σε όλους «Και του χρόνου»!”
 « ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ « ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ »


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.