Τελευταίες Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος του ΣΚΑΜ



Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και φίλων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου οικήματος  του Σ.Κ.Α.Μ. το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καλαμπάκα.
Ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων απέκτησε πλέον τη δική του στέγη- ‘ένα καλαίσθητο λυόμενο-στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Καλαμπάκα «Βασίλης Καρακίτσιος». 
Στην τελετή των εγκαινίων και της κοπής της πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρ. Σινάνης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Ράντος, Χρήστος Παπαγεωργίου και Σοφία Δρούγκα. 
Σε σύντομο χαιρτετισμό του ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης έδωσε τις καλύτερες ευχές στον σύλλογο και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Δημοτικής Αρχής. Τις ευχές και ευχαριστίες του για την αποπεράτωση του οικήματος  έδωσε ο πρόεδρος του ΣΚΑΜ κ. Καραγιάννης Νίκος που ευχήθηκε μαζί με όλα τα άλλα να γίνει πραγματικότητα μέσα στην χρονιά και η τοποθέτηση του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο της πόλης που θα αναβαθμίσει σίγουρα τις δυνατότητες του και θα παρέχει αυτό που όλοι οι αθλητές επιθυμούν.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τον τυχερό που βρήκε το φλουρί να κερδίζει ένα ζεύγος παπούτσια από το κατάστημα "ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ενώ η λιτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με την φύτευση συμβολικά μιας ελιάς από τον Δήμαρχο κ. Σινάνη και τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Καραγιάννη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.