Τελευταίες Ειδήσεις

Τσίκνησαν οι επαγγελματίες της Τρικάλων στην Καλαμπάκα


Καπνός μπορεί να μη βγαίνει στον καθημερινό τζίρο και δη ο προσδοκώμενος αλλά βγήκε για τα καλά στον κεντρικό δρόμο της Καλαμπάκας όπου οι επαγγελματίες της Τρικάλων το τσίνησαν χθες τηρώντας το έθιμο.
Τσικνοπέμπτη λοιπόν χθες και οι καταστηματάρχες της οδού Τρικάλων και ειδικότερα στο τμήμα που περικλείεται μεταξύ πλατείας Ρήγα Φεραίου και του κοσμηματοπωλείου «ΤΣΙΚΕΛΗ» συνέλαβαν την ιδέα και την υλοποίησαν εν ριπή οφθαλμού.
Μπορεί δουλειά να μην υπάρχει αρκετή αλλά εκείνοι συμφώνησαν να το τσικνήσουν κι έτσι προχώρησαν στην αγορά σουβλακίων και ντόπιου κρασιού, έστησαν την ψησταριά στο πεζοδρόμιο, άναψαν φωτιά και γύρω στις 11 το πρωί η περιοχή κατακλείστηκε από τσίκνα και φυσικά τη μυρουδιά του ψημένου κρέατος που τρυπούσε κυριολεκτικά τα ρουθούνια των περαστικών και όχι μόνον.

Με ένα πλατύ χαμόγελο οι επαγγελματίες της Τρικάλων παρότρυναν τους συμπολίτες που περνούσαν από κει και τους καλούσαν να φάνε ένα σουβλάκι και να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους με το ντόπιο κρασί που προσέφεραν σε όλους οι οποίοι και ξαφνιάστηκαν ευχάριστα.
Βέβαια στο όλο σκηνικό ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας Θεολόγης Μαντάρας, οι αδελφοί Τσικέλη και ο Νίκος Καραγιάννης φρόντισαν να υπάρχει και μουσική και μάλιστα με στερεοφωνικό που…αναστάτωνε ευχάριστα τους περαστικούς κάνοντας μια στάση για να ευχηθούν χρόνια πολλά και καλές απόκριες.
Όπως ήταν τα φυσικό τα σουβλάκια έγινα ανάρπαστα καθώς ήταν νοστιμότατα και καλοψημένα από τον μετρ του είδους Αχιλλέα Μπόκα που απέσπασε τα εύσημα όλων…





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.