Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική
Η έντονη βροχόπτωση που πλήττει από νωρίς χθες το βράδυ την Αττική προκάλεσε προβλήματα σε αρκετές περιοχές.
Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε πάνω από 20 κλήσεις για άντληση υδάτων σε σπίτια και καταστήματα.
Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Σε υπερχείλιση αγωγού λυμάτων της ΕΥΔΑΠ οφείλεται η πλημμύρα στην Ποσειδώνος, δήλωσε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Σπύρου Παπαδάκη, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου έως το ύψος της Λεωφόρου Καλαμακίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στην περιοχή του Αλίμου.
Λίγο μετά τις 7 δόθηκε στην κυκλοφορία η μια λωρίδα ενώ αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.
20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική σε Κηφισιά, Άλιμο, Αργυρούπολη και Νίκαια.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.