Τελευταίες Ειδήσεις

Γ. Οικονόμου: Ψέματα οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ακρίβεια. Τίποτε δεν πέτυχε!


Σφοδρή κριτική  στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιστολή στις Βρυξέλλες για τις αθέμιτες πρακτικές των πολυεθνικών, από τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Οικονόμου.  Χαρακτηρίζει ψέματα τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες.
 
Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του κ. Οικονόμου έχει ως εξής:
 
Για την ακρίβεια, που οδηγεί τα νοικοκυριά στα όρια τους, αρχικά ο Πρωθυπουργός απείλησε τις τιμές με αποφάσεις και αργότερα, με τον λαϊκισμό των σκηνοθετημένων αυτοψιών στα σούπερ μάρκετ, διαπίστωσε ότι «τα μέτρα της κυβέρνησης αποδίδουν και οι πολίτες βλέπουν ήδη χαμηλότερες τιμές στο ράφι».
Τίποτε απο αυτά δεν πέτυχε και τώρα ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι στέλνει επιστολή στις Βρυξέλλες προκειμένου «να ενεργοποιήσει το υφιστάμενο ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο για τις αθέμιτες πρακτικές των πολυεθνικών».
Τέτοιοι μηχανισμοί προφανώς και δεν υπάρχουν και προφανέστατα ο κ. Μητσοτάκης το ξέρει.
Σημειώνω ότι άμεσα και σαφώς άθελά του τον διέψευσε το δεξί του χέρι ο κ. Σκέρτσος που σε ανάρτησή του ανέφερε ότι θα ζητηθεί να δημιουργηθούν αυτοί οι μηχανισμοί τα επόμενα χρόνια.
Άρα για τη σημερινή ακρίβεια, όπου στη χώρα μας καταγράφεται υπερτετραπλάσιος ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο κ. Μητσοτάκης απαντά με την ίδια <πετυχημένη> συνταγή.
Ψέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.