Τελευταίες Ειδήσεις

Η Φωνή του Καθηγητή Μάριου Παπαευσταθίου έφτασε στην Γερμανία


 Η Φωνή του Καθηγητή Μάριου Παπαευσταθίου έφτασε Στην Γερμανία ,Στον αέρα του απόδημου παλμού βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Παπαευσταθίου, Καθηγητής Οικονομίας και Νέων Τεχνολογιών, όπου μας ενημέρωσε για τους κινδύνους που συντρέχουμε από τις ηλεκτρονικές απάτες, πως προστατευόμαστε και αναφέρθηκε  στον ψηφιακό αναλφαβητισμό που επικρατεί στην κοινωνία μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο 

Στον αέρα του απόδημου παλμού βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Παπαευσταθίου, Καθηγητής Οικονομίας και Νέων Τεχνολογιών, όπου μας ενημέρωσε για τους κινδύνους που συντρέχουμε από τις ηλεκτρονικές απάτες.

Όπως τόνισε ο Μάριος Παπαευσταθίου, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αγορές, αλλά όπως και σε κάθε τομέα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πέσετε θύμα απάτης.

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να ακολουθείτε μερικές βασικές οδηγίες για να προστατευτείτε:
  • Επιλέξτε αξιόπιστα καταστήματα: Αγοράζετε από γνωστά και αξιόπιστα καταστήματα με καλές κριτικές και φήμη.
  • Έρευνα πριν αγοράσετε: Κάντε έρευνα για το κατάστημα πριν κάνετε αγορές. Ελέγξτε αν υπάρχουν παράπονα ή κριτικές που αναφέρουν προβλήματα με τις αγορές από αυτό το κατάστημα.
  • Ασφαλείς πληρωμές: Προτιμήστε ασφαλείς μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες ή αντικαταβολή, που παρέχουν προστασία στον καταναλωτή.
  • Προσοχή στις προσφορές: Αν κάτι φαίνεται υπερβολικά φθηνό για να είναι αληθινό, πιθανότατα δεν είναι. Οι απάτες συχνά χρησιμοποιούν την προσφορά ως δόλωμα.
  • Επιβεβαιώστε την ασφάλεια της σελίδας: Πριν κάνετε πληρωμή, βεβαιωθείτε ότι το κατάστημα χρησιμοποιεί ασφαλή σύνδεση (HTTPS) και ότι η διεύθυνση του ιστότοπου είναι σωστή.
  • Η συνέντευξη του Μάριου Παπαευσταθίου από το κανάλι του ,στο παρακάτω λινκ.




Μάριος Παπαευσταθίου

Καθηγητής Οικονομίας & Νέων Τεχνολογιών

Επικοινωνία



2) Ιστοσελίδα


3) Κανάλι


4) Social Media



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.