Τελευταίες Ειδήσεις

Τα κλαρίνα άρχισαν νωρίς στο Δήμο


Στα διάφορα πηγαδάκια ακούγετε, ότι νωρίς νωρίς άρχισαν τα όργανα στην παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς η γκρίνια, η μουρμούρα και οι αντεγκλήσεις για διάφορα θέματα μεταξύ συμβούλων και αντιδημάρχων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα αυτά, εν μέσω χιλιάδων προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει σε αυτό το δύσκολο ξεκίνημα ο δήμαρχος, έχουν προκαλέσει τις πρώτες «πολιτικές αναταράξεις» στην παράταξη της πλειοψηφίας και κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να προσδιορίσει που μπορούν να οδηγήσουν.

Από την πλευρά του πάντως, ο δήμαρχος έχει διαμηνύσει, ότι σε αυτή την χρονική συγκυρία αποτελεί «πολυτέλεια» να καταγράφονται τέτοιου είδους διαγκωνισμοί, οι οποίοι κάθε άλλο παρά την γενικότερη κατάσταση μπορούν να βοηθήσουν.

Αρχή είναι ακόμα, θα δείξει αν θα λειτουργήσει το μοντέλο ή αν ο Δήμαρχος αναγκαστεί, νωρίς-νωρίς, να προβεί σε δραστικές αλλαγές......

Δήμαρχε να θυμάσαι πάντα την παρακάτω φράση:

Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάποιος τους «εκμεταλλεύεται» θα πρέπει να αναρωτηθούν αν θα λείψουν σε κανέναν αν φύγουν ή αν οι άλλοι θα πουν «στο καλό και να μας γράφεις».

Κλείνοντας θα σου πω ότι, δεν φτάνει ένας κούκος να φέρει την Άνοιξη.


Γιώργος Βαΐου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.