Τελευταίες Ειδήσεις

Μανώλης Κεφαλογιάννης-Εύη Χριστοφιλοπούλου – Σπύρος Καρανικόλας στα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων


Τα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης και η πρώην Βουλευτής και υποψήφια Ευρωβουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, τα δύο κυβερνητικά στελέχη έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στις σύντομες τοποθετήσεις που έκαναν ζήτησαν την στήριξη όλων στο κυβερνών κόμμα για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, υπογραμμίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση έδωσε και συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη με έμπρακτα μέτρα για την ανάπτυξη και αποκατάσταση της Θεσσαλίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

«Η ΝΔ πρέπει να συνεχίσει το έργο της και σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε ευρωπαϊκό, αφού είναι η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών και η παράταξη εκείνη που με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, φέρνει την χώρα στη νέα εποχή και στην ανάπτυξη», τόνισαν οι κ.κ. Κεφαλογιάννης, Χριστοφιλοπούλου και Καρανικόλας αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων. 

Εκτός από τα μέλη της ΔΕΕΠ, Παραβρέθηκαν η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, ο αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος Γιώργος Βλαχογιάννης και αρκετοί φίλοι και στελέχη της ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.