Τελευταίες Ειδήσεις

Νέα Δημοκρατία: Διεγράφη ο π. βουλευτής Μ. Ταμήλος για τις προκλητικές δηλώσεις του για τα Τέμπη


Η Νέα Δημοκρατία με απόφαση της γραμματέως της ΠΕ Μαρίας Συρεγγέλα, διέγραψε από μέλος της τον πρώην βουλευτή του κόμματος στα Τρίκαλα Μιχάλη Ταμήλο, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τα θύματα των Τεμπών.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις αυτές “δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος” όπως αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωση της.

Όπως αναφέρεται “με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος. Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας”.

Να θυμίσουμε ότι όπως ακούγεται και στο ηχητικό που δημοσίευσε το trikalanews.gr, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στη χθεσινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα, και με αφορμή τις αντιδράσεις των γονέων των αδικοχαμένων κοριτσιών από τα Τρίκαλα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο:

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά».

Είπε επίσης: «Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα». «Υπάρχει ζωή για τους άλλους… Εσύ νομίζεις ότι όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;», είπε επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.