Τελευταίες Ειδήσεις

Μουρμούρες και γκρίνιες στο στρατόπεδο του Δημήτρη Κουρέτα στα Τρίκαλα


Με αφορμή την πρόσφατη δημοσιοποίηση των ονομάτων που θα σταθούν στο πλευρό του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, ως στενοί του σύμβουλοι και συνεργάτες σε καίρια πόστα, όπως είναι το παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τη Λάρισα Λάζαρος Μακρής, η επίσης Λαρισαία υποψήφια Βουλευτής στην Α΄ Αθηνών με τη ΝΔ Θέκλα Παρασκευούδη και ο Στρατηγός ε.α Ηλίας Λεοντάρης, άρχισαν και οι πρώτες γκρίνιες και μουρμούρες στα Τρίκαλα.


Όπως έλεγε αυτές τις ημέρες στο trikalaIN.gr τοπικό στέλεχος που στήριξε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουρέτα στις εκλογές, μάλλον ο νέος Περιφερειάρχης πάει να δημιουργήσει ένα κράτος «Λάρισας» μέσα στη Θεσσαλία. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως οι στενοί του συνεργάτες και σύμβουλοι είναι όλοι από τη γειτονική Λάρισα και κανένας μέχρι στιγμής από τα Τρίκαλα ή άλλη Θεσσαλική πόλη.


Θα πρέπει να ξέρει ο κ. Κουρέτας, συνέχισε το ίδιο στέλεχος, πως είναι Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και όχι Περιφερειάρχης Λάρισας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η επιλογή ειδικά της κ. Παρασκευούδη, δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας που θέλει να έχει ο κ. Κουρέτας με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Νωρίς νωρίς άρχισαν μου φαίνεται τα όργανα και να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν από εδώ και στο εξής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.