Τελευταίες Ειδήσεις

H Σχολική Ορχήστρα του Freien Christlichen Schule Schirgiswalde της Γερμανίας κοντά στους πλημμυροπαθείς!

Τη Φαρκαδόνα επισκέφτηκε η αποστολή από το Freien Christlichen Schule Schirgiswalde για να παραδώσει τα είδη πρώτης ανάγκης που έφερε από τη Γερμανία σε μια προσπάθεια συμπαράστασης στους Έλληνες φίλους που έχουν πληγεί από την πρόσφατη θεομηνία.

Τα μέλη της σχολικής ορχήστρας και η διοίκηση του το Freien Christlichen Schule Schirgiswalde λόγω του επικείμενου ταξιδιού στην Καλαμπάκα , συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως είδη καθαριότητας , είδη υγιεινής για ενήλικες και μωρά, συσκευασμένα φαγητά , νερό κ.α για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Την αποστολή υποδέχθηκε η Προϊσταμένη του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Αθηνά Πατσιάνη η οποία τους οδήγησε στο χώρο συγκέντρωσης για τις αποστολές βοήθειας που φθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Ο Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας Πολιτικής Προστασίας ,κ. Γεωργολόπουλος συγκινημένος ευχαρίστησε από καρδιάς για τη βοήθεια αυτή και είπε στα μέλη της ορχήστρας του Freien Christlichen Schule Schirgiswalde ότι οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες , η ζημιά πολύ μεγάλη , αλλά και η αγάπη του κόσμου επίσης είναι πολύ μεγάλη  και είναι αυτή που τους κρατάει δυνατούς για να συνεχίσουν να προσπαθούν και ότι εύχεται την επόμενη φορά που θα βρεθούν στην Ελλάδα και στην περιοχή, να τους υποδεχθεί με καλύτερες συνθήκες για να τους ανταποδώσει τη βοήθεια τους.

Η Δ/ντρια

Κουτσαλιάρη Όλγα

 

,
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.