Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Βασίλης Αγγέλης στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων

Στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων μίλησε σήμερα ο Καλαμπακιώτης  Δικηγόρος  και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ελευθερίας Τζανακούλη κ. Βασίλης Αγγέλης.

Ο κ. Αγγέλης εξήγησε τους λόγους που κατεβαίνει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και δη με τον συνδυασμό Ενωμένοι Θεσσαλοί  της κ.  Ελευθερίας Τζανακούλη. Ότι είναι  γυναίκα , νέα και δυναμική σε αντίθεση  με τους Αγοραστό και Κουρέτα που είναι παλιοί πολιτικοί .

 Υποστήριξε  ότι  το αφήγημα  του κ Αγοραστού ότι η Θεομηνία ήταν μεγάλη  δεν ισχύει,  αλλά εάν υπήρχαν οι υποδομές  με τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα,  όπως όφειλε να κάνει ο κ Αγοραστός  στα 13  έτη που διακυβερνά την Περιφέρεια Θεσσαλίας ,  δεν θα γίνονταν η καταστροφή 

Κατηγόρησε  τον κ Αγοραστό   γιατί δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ως όφειλε .

Δήλωσε ιδεολογικά Κεντρώος   και ότι δυσφόρησε  για την εμφάνιση  των κομματικών της Νέας Δημοκρατίας  στην εκδήλωση του κ. Αγοραστού  στα Τρίκαλα  την οποία χαρακτήρισε ως φιέστα Μιχαλάκη  .

Ζήτησε την στήριξη του κόσμου, τόσο για τον ίδιο όσο και  στο πρόσωπο  της Ελευθερίας Τζανακούλη  και  τον συνδυασμό υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στο κατεστημένο...Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.