Τελευταίες Ειδήσεις

Εκλογικός θρίαμβος Λευτέρη Αβραμόπουλου-Νέου Δημάρχου Μετεώρων


Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων μετά την εκλογική διαδικασία και τα αποτελέσματα που δόθηκαν από σημαντικό αριθμό εκλογικών τμημάτων.

Με βάση την καταμέτρηση ψήφων σε 39 εκλογικά τμήματα από τα 96 προηγείται ο Λευτέρης Αβραμόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με ποσοστό 68,39% και ακολουθεί ο Σωτήρης Παπαχρήστος με τους «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με ποσοστό 27,69% και ο Λεωνίδας Κεραμίδας με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με ποσοστό 3,22%.

Βέβαια με την ροή των αποτελεσμάτων η υπεροχή του κ. Αβραμόπουλου ήταν εμφανής γεγονός που οδήγησε τον κ. Παπαχρήστο λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ σε δήλωση έξω από το εκλογικό του κέντρο να συγχαρεί τον κ. Αβραμόπουλο για την νίκη, υπογραμμίζοντας ότι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, και ευχαρίστησε τον κόσμο για τον έντιμο αγώνα.

Στο μεταξύ στο εκλογικό κέντρο του νέου Δημάρχου Μετεώρων λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης άρχισε να συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος που σε ελάχιστο χρόνο κατέκλυσε την οδό Τρικάλων με συνέπεια το τοπικό ΑΤ να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων και γύρω στις 22.00 εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Η άφιξη του νέου Δημάρχου έγινε δεκτή με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και θερμά χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους και κυριολεκτικά πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογενείας, φίλων και συνεργατών που τον επευφημούσαν για την τεράστια εκλογική του επιτυχία.

Εμφανώς συγκινημένος από τον εκλογικό του θρίαμβο ο νεαρός πλέον Δήμαρχος Μετεώρων ευχαρίστησε από καρδιάς όλους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη λέγοντας χαρακτηριστικά «Ναι τα καταφέραμε. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Οι εκλογές τελείωσαν από αύριο πάμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε το Δήμο του μέλλοντος, αυτόν που όλοι ονειρευόμαστε και με σκληρή δουλειά θα το πετύχουμε για το αξίζουμε και το δικαιούμαστε».

 













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.