Τελευταίες Ειδήσεις

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Έκλεισαν οι κάλπες, πού μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα - Στις 22:00 η πρώτη εκτίμηση


Έκλεισαν στις 19:00 της Κυριακής 8 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και όλοι περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα για τους δήμους και της περιφέρειες της χώρας.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το ΥΠΕΣ, στις 17:30, το ποσοστό συμμετοχής των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανερχόταν στο 44,6% στην Επικράτεια που αντιστοιχεί κατ' αναλογία σε 4.360.000 εκλογείς.


Τα αποτελέσματα των σημερινών αυτοδιοικητικών εκλογών εκλογών θα «ανεβαίνουν» στην ιστοσελίδα ekloges.ypes.gr, καθώς όπως συμβαίνει σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες των τελευταίων ετών, οι ιθύνοντες της Singular Logic θα ενημερώνουν συνεχώς τη σελίδα μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.


Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως η σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών με τα αποτελέσματα αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα απόψε το βράδυ, ίσως και μεγαλύτερη από τη τη νύχτα των βουλευτικών εκλογών του περασμένου Ιουνίου.


Ο λόγος, προφανώς, είναι πως οι περισσότεροι πολίτες ενδιαφέρονται για την πορεία των αποτελεσμάτων σε συγκεκριμένους δήμους και ειδικότερα σε εκείνους όπου ψήφισαν ή κατοικούν, ή σε εκείνα που είναι οι ίδιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή περιφερειακοί σύμβουλοι, με τον αριθμό τους να αγγίζει περίπου τις 152.000.


Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για:


Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στις 22:00, σύμφωνα με την απογευματινή ενημέρωση του ΥΠΕΣ, ενώ δεν θα υπάρξουν exit polls στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.